MINI RODINI SS16 / MUIKKUJEN SUOSIKIT - soppaa ja sirkushuveja

MINI RODINI SS16 / MUIKKUJEN SUOSIKIT

Mini rodini ss16 / Soppaa ja sirkushuveja

 

Mini rodini ss16 / Soppaa ja sirkushuveja

 

Hugo / Soppaa ja sirkushuveja

 

Mini rodini ss16 / Soppaa ja sirkushuveja

 

Mini rodini ss16 / Soppaa ja sirkushuveja

 

Mini rodini ss16 / Soppaa ja sirkushuveja

Elämme lastenvaatehullujen lempiaikaa. Uusia droppeja alkaa tipahtelemaan – nyt ensimmäisten joukossa ilmestyivät erät Gugguulta ja Mini Rodinilta.

Gugguun uutuuksissa ei ollut mitään pakkosaada-juttuja, vaikka heidän vaatteista kovasti tykkäänkin. Hinta on suolainen, mutta laatu erinomainen. Meidän lasten Gugguut taitaakin kaikki olla alelöytöjä tai second handia.

Mini Rodinin uusi mallisto taas – huhheijaa. Iski tähän mammaan kyllä kovasti. Ihanan lapsellisia ja leikkisiä kuoseja, olisin voinut tilata vaikka mitä! Mutta koska kotiäidin budjetti on rajallinen, ei nyt tullut tilattua muuta kuin dinosaurus tank top sekä hiirulaisia t-paitana ja mekkona. Nämä ihanuudet pääsevätkin jo ensi kuussa tositoimiin, kun poistumme hetkeksi kylmästä kotimaasta. Jäin nyt kyllä vielä pohtimaan, että pitäisikö Olgallakin olla dinotoppi..

 

Tässä vielä kollaasi ekan dropin muista MR-suosikeista:

 

mini rodini ss 16

 

kuvat: Mini Rodini

 

Kolahtaako siellä kevään ensimmäiset dropit? Kenen mallistoa odotatte eniten?

2 Kommentit
 • Mari sanoo:

  Ei kolahda :(. Gugguun värimaailma on tänä keväänä silmääni pääasiassa karmiva ja laatu mietityttää (muistissa on vielä nudegate ja lafkan paska aspa). Ehkä voisin jotain hankkia alesta, mikäli laatu osoittautuu muiden käytössä hyväksi.

  Rodinilta odotan puolestani seuraavia droppeja, kun tässä ensimmäisessä ei ollut mitään pakko-saada-juttuja. Tulevat multidinot kiinnostaa!

  Näitä mallistoja enemmän odotan kitenkin Papua, Mainiota ja Aarrekidiä <3. Tosin Viljan ulkokampåeet verottaa TAAS ihan kivasti budjettia. Just meni 200e uusiin toppa- ja kurahaalareihin sekä toppahanskoihin, vaikka kaikki hankin hyvällä alella! Ja vielä olis hankittavana kunnon vk- varustus kenkineen päivineen, mihin menee AINAKIN 200e. Tää rahanmeno kasvavien lasten kanssa on ihan mahotonta ja aina sillon tällön kauhistelen, miten te kaksosten vanhemmat pärjäätte näiden kanssa!

  • Hanna sanoo:

   Ei noi Gugguun värit mullekaan kuvien perusteella iskeny. Että ihan rauhassa voi ootella muiden kokemuksia :)

   Ei tätä rahanmenoa tosiaan voi estää – nyt koittanut metsästää kevääksi jotain rymypukuja ja just tajusin että varmaan jotku kengätkin pitää olla :D Että morjes vaan vielä jotku päiväkotiajat jos siellä toivotaan olevan myös varavermeitä ulkoiluun. Taidan alkaa säästämään ihan huolella.

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.