Mitä lahjaksi 1-vuotiaalle? Lahjavinkit lapsille.

LAHJAVINKIT YKSIVUOTIAILLE

 

Meillä juhlitaan sunnuntaina yksivuotiaita! Muikut eivät vielä osaa mitään synttärilahjatoiveita esittää ja meille vanhemmillekin on tärkeintä vain saada ystävät ja sukulaiset koolle juhlimaan kanssamme. Emme varsinaisesti tarvitse mitään, paitsi rahaa turvaistuimia varten. Ja potat. Ja valjaat Tripp Trappeihin, jottei lapset olisi koko ajan ruokapöydällä..

Kasasin tähän kuitenkin ideoita, millä taaperoituvia lapsosia voi muistaa, sillä tiettävästi monet painivat lahjaongelman kanssa ja aiheesta on paljon keskusteltu kesäkuisten mammaryhmissä. Vaatteita on vaikea ostaa ja lelujakin tuppaa kerääntymään nurkkiin ihan mielinmäärin. Minusta kivoja lahjoja on sellaiset, joista lahjansaavan tietää tykkäävän, mutta joita hän ei välttämättä itse raaskisi ostaa. Kannattaa tietenkin kysäistä myös päivänsankarin vanhemmilta vähän vinkkiä, ettei sitten tule vieneeksi jotain, mitä jo on tai jotain, mikä ei olisi kovin toivottua.

 

b-day gift ideas for 1 year old

 

* Sandaalit pienille kesätepastelijoille / esim. Kavat
* Keinuhevonen. Tai –lammas tai mopedi
* Ruokailuvälineitä / esim. Design Letters tai Skip Hop
* Pöytä- tai yövalo / esim. Muumi tai Ananas
* Säkkituoli  / Ferm Livingin Edward on söpöin ikinä!
* Keinu / esim. Linnunpesä
* Tiipii tai teltta ulko- ja sisäleikkeihin
* Reppu kesärientoihin ja/tai tarhaan (Skip Hopin pikkurepuissa on lisäksi hyvä turvaremmi!)

Myös kirjat ovat aina hyviä lahjoja, samoin elämykset. Veisitkö taaperon ensimmäistä kertaa Hop Lopiin, piknikille tai eläintarhaan? Kesällä synttäreitään viettävälle mukavia lahjoja ovat myös polskinta-allas ja vesilelut, kun taas talvilapselle voi viedä pulkan tai itse neulotut villasukat. Eräs ystäväni kertoi, että heillä tykätään rytmisoittimista ja toinen toivoi lastenmusiikkia cd-levyinä. Meidän lapsille mummi lupasi ostaa omat hedelmäpuut pihalle istutettavaksi, ihan huippu idea! Itsetehdyt lahjat ovat myös aina arvostettuja, esim. villasukkia Suomessa tarvitsee ympäri vuoden.

 Mitä teillä on toivottu ensimmäisiksi synttärilahjoiksi?

Postaus sisältää affiliate-linkkejä.
1 kommentti
  • minna sanoo:

    Meillä on toivottu ja saatu sähköhammasharjat ja kerhotossut.

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.