Mitä lahjaksi kummilapselle? 12 kivaa ja ihanaa ideaa

MITÄ LAHJAKSI KUMMILAPSELLE?

 

Meidän pieni suloinen kummipoikamme juhli ensimmäisiä juhliaan viime viikonloppuna upeassa säässä kaikkien hänelle tärkeiden ihmisten läsnäollessa. Ennen nimiäisjuhlia tuli pohdittua tietysti myös lahjahommia – enkä varmasti ole ainoa, joka pähkäilee kummilapsen ensimmäistä lahjaa. Niinpä kysyin apuja myös mahtavalta mammalaumaltani ja kasasin tähän kasan vinkkejä nimiäis- tai ristiäislahjaksi.

Pohdimme myös mammojen kanssa lahjan budjettia ja monien mielestä noin 50 euroa on sopiva summa. Ihmisiä ja budjetteja on kuitenkin niin monenlaisia, joten tässä listassa on eri hintaluokkien lahjaideoita. Tärkeintähän kuitenkin on se ajatus, ei se, paljon lahja maksaa.

Millaisia lahjoja te olette antaneet kummilapsillenne? Entä itse saaneet?

 

kummilapselle

 

* Meidän Olga sai kummeiltaan lahjaksi syöttötuolin ja se olikin ihan huippuhyvä lahja! Klassikkovalinta on tietysti Tripp Trapp, mutta myös esim. Pali Pappi Re:llä on söpöjä syöttötuoleja.

* Pussilakanat ovat ihana lahja, mutta kannattaa valita mieluummin juniorikoossa, jotta niiden käyttöaika pitenee. Muumi-lakanat on meidän lemppareita.

* Mitä, jos alkaisit keräämään kummilapselle jotain kirjasarjaa, vaikka Mauri Kunnaksia

* Kaunis leikkimatto  voi olla myös hyvä idea, jos kummilapsen kotona ei vielä sellaista ole

* Taaperokärryt tulevat myös yllättävän pian ajankohtaiseksi. Söötti vaihtoehto on myös Bloomingvillen puiset nukenvaunut.

* Potkuteltava mopo, auto tai vaikkapa Mäyräkoira

* Soivat laulukirjat helpottavat huomattavasti hyvän yön laulujen kanssa. Soiva tuutulaulukirja sisältää kauniita klassikoita.

* Kaunis mobile sängyn tai hoitopöydän yläpuolelle löytyy vaikka Rätt Startilta

Huppupyyhe menee myös kivojen, mutta hyödyllisten lahjojen listalle

Baby Converset on aina hyvä valinta!

* Myös lasten astiastot ja ruokailuvälineet tulevat pian tarpeeseen

* Keinuhepat on kärryjen ja mopedien ohella taaperoiden suosikkijuttuja. Kids Conceptilta löytyy kivoja, vähän erilaisia vaihtoehtoja.

 

 (postaus sisältää affiliate-linkkejä)
Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.