MITÄ MUIKUILLE KUULUU RV 32? - soppaa ja sirkushuveja

MITÄ MUIKUILLE KUULUU RV 32?

rv 32+6 / Soppaa ja sirkushuveja

Tänään siirrytään taas seuraavalle viikolle, järjestyksessään se on jo kolmaskymmeneskolmas. Nää tyypit voi ihan oikeesti syntyä koska tahansa.. Valehtelisin jos väittäisin, ettei yhtään jännitä.

Maanantai oli ultrapäivä. Naistenklinikalla oli jotain sekoilua ja venasimme vuoroamme yhteensä puolitoista tuntia. Saatoin siinä sitten flunssaisena ja kyrpiintyneenä osoittaa hieman mieltäni vastaanottohuoneessa, mutta onneksi olen nopea leppymään – ja viimeistään vauvat ultraruudulla näkiessäni olin taas oma kiltti ja iloinen itseni. Ultrassa kaikki näytti hyvältä, parinkymmenen gramman painoerolla mennään edelleen. Maanantaina painoarvio oli reippaat 1900 grammaa per Muikku.

Eilen oli vuorossa neuvola, ekaa kertaa uudessa paikassa ja uuden tädin kanssa. Ja kyllä meillä kävi tuuri: uusi neuvolatäti on jopa edellistäkin ihanampi. Selkeästi rautainen ammattilainen, joka on uransa aikana nähnyt jos jonkunlaista raskautta, äitiä, isiä ja vauvaa. Tulimme heti hyvin juttuun: hän ihasteli meikäläisen muumitatuointeja ja minä ihastelin hänen muumiessuaan. Painoa oli uuden vaa’an mukaan tullut nelisen kiloa lisää sitten viime punnituksen, verenpaineet olivat hyvät ja hemoglobiini lähtenyt kivasti nousuun. Muikkujen sydänäänetkin löytyivät yhtään etsiskelemättä ja koko tapaamisesta jäi hirmuisen hyvä mieli.

Niin hyvä mieli, että juhlistimme uutta neuvolaa pullakahveilla läheisessä kahvilassa.. Eikös ne raskauskilot sitten jääkin synnytyslaitokselle..

3 Kommentit
 • Kiku sanoo:

  Superkommentoija täällä taas moro, pakko sanoa kun olin itsekin naikkarilla torstaina ja lääkäri tunnin myöhässä että I feel you! Totesin vain lakonisesti kätilölle, että ehdin jo viime raskaudessa tottua tähän odotteluun.. :)

  • Hanna sanoo:

   Jahas, se on siis vallan tavallista siellä. Pitää ottaa seuraavaks eväät mukaan :D
   Ja ihanaa kun jaksat kommentoida!

 • Kiku sanoo:

  Rohkeasti vaan kahvilaan viettämään aikaa, siellä ihan herkistyy pienten vaatteiden keskellä ja pullan lisäksi myydään jopa keitettyjä kananmunia. :D

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.