MÖHÖMAHOJEN PIKKUJOULUT - soppaa ja sirkushuveja

MÖHÖMAHOJEN PIKKUJOULUT


Möhismammojen pikkujoulut / Soppaa ja sirkushuveja

Möhismammojen pikkujoulut / Soppaa ja sirkushuveja

Möhismammojen pikkujoulut / Soppaa ja sirkushuveja

Möhismammojen pikkujoulut / Soppaa ja sirkushuveja

Möhismammojen pikkujoulut / Soppaa ja sirkushuveja
Tiedätte varmaan mitä siitä seuraa, kun kymmenkunta noin puoli vuotta sitten synnyttänyttä äiti-ihmistä suuntaa mökille rentoutumaan?

Ensin vähän halitaan ja kippistellään ja syödään lohisoppaa. Kunhan siis ne vihoviimeisetkin mammat ovat päässeet perille – helpostihan neljän tunnin matkaan palaa kuusi tuntia, myös ilman jälkikasvua. Sitten leikitään secret santaa ja kaikki saa ihania lahjoja. Saunakaljoja jääkaapista kaivaessa huomataan, että keittoon tarkoitetut sipulit ja purjo ovat yhä kaapissa. No ei haittaa. Saunotaan ja lillutaan paljussa tuntikausia välittämättä viiltävän kylmästä tihkusateesta.

Loppuillasta hamutaan sipsejä paljussa rypistyneillä sormilla, tanssitaan ilman paitaa, liimaillaan leikkitatskoja ja aina välillä joku käy tissipumpulla. Aamulla pitkin poikin tupaa löytyy avattuja, mutta lähes täysiä siidereitä eikä kenellekään maistu keitetty muna, vaikka niitä kaksi kennoa laitettiin kiehumaan. Kotimatkalla on pakko unohtaa ne pyllyn alla litistyneet eväsleivät ja pysähtyä Hesburgerilla. Ketään ei oikein huvittaisi ajaa, mutta kotimatka on armoton. Onneksi on parasta seuraa.

Jokaisen kotona odottaa nauravainen vauva tai kaksi, joista suurin osa on nukkunut äidin poissaollessa täyttä häkää läpi yön, kun normaalisti herätään parin tunnin välein. Ja vaikka pikkujouluissa oli ihanaa ja kivaa, ei mikään voita sitä tunnetta, kun nostat taas lapsesi syliin ja hän läpsäisee kuolaisen kouransa poskellesi.

Mun mammat <3

 

***

Möhömahamammaryhmäni pikkujouluja vietettiin upeassa Wanhassa Tuvassa Lapväärtissä. Lue siitä enemmän Hannan sopasta – postauksessa myös majoitustarjous!

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.