MÖHÖMAHOJEN TORTILLAILTA - soppaa ja sirkushuveja

MÖHÖMAHOJEN TORTILLAILTA

Lälläslää / Soppaa ja sirkushuveja

Leikkihommia / Soppaa ja sirkushuveja

Matkustin viime perjantaina Lapsimessupiipahdukseni jälkeen Turkuun (Onnibussi 9 euroa vai VR yli 50€ – arvatkaa kumman valitsin!). Meillä oli Jaakon kanssa häämatkahommia sinne lauantaina, mutta perjantai-illan omistin ihanille uusille ystävilleni, joihin olen tutustunut Facebookin mammaryhmässä. Suunnitelmissa oli mättöruokaa, hyvää juomaa ja raskausvaivavoivottelua mitä parhaimmassa vertaistukijoukossa. Joukossamme oli myös yksi söpöimmistä söpöin kaksivuotias, hän tosin paineli pehkuihin aika paljon meitä muita aiemmin.

limubaari / Soppaa ja sirkushuveja

Tortilla / Soppaa ja sirkushuveja

Juomabuffamme koostui möhömahaystävällisistä tuotteista: oli mehua, vissyä ja alkoholitonta valkoviiniä. Tuo Jacobs Creekin UnVINED Rieslinghän on vanha tuttu ruokablogini puolelta ja se onkin yksi ainoista siedettävistä holittomista viineistä mitä markkinoilta löytyy. Tortillat olivat yksimielinen valintamme sapuskaksi ja täytteeksi valmistimme itse salsaa ja guacamolea, lisäksi oli jauhelihaa, kanaa, salaattia, fetaa, juustoraastetta, ranskankermaa ja jalapenoviipaleita. Nam nam ja kerta kiellon päälle.

Ruoan jälkeen vatsat entistä muhkeampina joukkiomme valokuvaaja vielä ikuisti meikämammojen mahat muistikortille. Palataan niihin kuviin seuraavassa postauksessa.

Kiitos Turun möhikseni, ootte silkkaa timanttia!

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.