MÖKKIJUHANNUS - soppaa ja sirkushuveja

MÖKKIJUHANNUS

daddy cool / Soppaa ja sirkushuveja

Mökkijuhannus / Soppaa ja sirkushuveja

Muikut mökilä / Soppaa ja sirkushuveja

Mökkijuhannus / Soppaa ja sirkushuveja

Mökillä / Soppaa ja sirkushuveja

O kylvyssä / Soppaa ja sirkushuveja

Muikut, Libero Ocean Adventures / Soppaa ja sirkushuveja

Mökkijunannus / Soppaa ja sirkushuveja

Eipä vuosi sitten juhannuksena arvattu, että tänä vuonna meitä on neljä – vaikka salaa vauvaa toivottiinkin. Lasten saamisen myötä juhlapyhien luonne muuttuu. Kyllähän sen jo arvasi, ja nyt sen näki käytännössä. Tänä juhannuksena ei sihautettu siideriä auki ennen puoltapäivää eikä tuhottu kahteen pekkaan kokonaista viinipönikkää – seuraavia sen sortin juhlintoja saanee odotella muutaman vuoden.. Sen sijaan nautittiin perheen seurasta, hyvästä ruoasta ja sateen ropinasta (vaikka aurinkoa tilattiin, tietty).

Keskikesän juhlan kunniaksi siis pakkasimme Muikut (ja aika paljon kaikkea kamaa vaipoista kuohuviiniin ja kylpytukeen) autoon ja huristelimme Jaakon perheen kesämökille Etelä-Savoon. Automatka kestää pysähdyksittä viitisen tuntia ja Muikkujen kanssa olimme varautuneet matkustamaan reilusti pitempään. Vauvat kuitenkin viihtyivät hyvin autossa eikä pysähdyksiä tarvittu kuin kaksi – tokikin tauot venyivät lähes tuntiin per laaki syöttöineen, vaipanvaihtoineen ja vanhempien kahvin juonteineen.

Mökillä viikonloppu sujui omalla painollaan rennosti ottaen. Juhannusaattona oli tarkoitus lähteä katsomaan läheiselle tanssilavalle sytytettävää kokkoa, mutta lopulta sinne lähti vain Jaakko isänsä kanssa, meidän jäädessä vauvojen ja mummin kanssa sadetta ja hyttysiä karkuun sisätiloihin. Sunnuntaina aurinkokin lopulta paistoi, joten pääsimme nauttimaan mökkeilyn parhaista puolista: grillaamisesta (tsekkaa kesän paras grillausresepti Hannan sopasta!) ja ulkona hengailusta.

Hyvä juhannus siis, toivottavasti teilläkin oli! Lisää kuvia mökkimeiningeistä löytyy Instagramin puolelta.

 

4 Kommentit
 • Kiku sanoo:

  Söpöjä ovat pienet muikkuset, hauska seurata miten nopeasti vauvat muuttuvat ”rääpäleistä” enemmän ihmismäisiksi kun tulee hieman pyöreyttä mukaan. :) Ihania kuvia!

  • Hanna sanoo:

   Ihania söpöjähän ne ovat <3 Jotenkin näin valokuvien kautta sen kasvun itsekin konkreettisemmin näkee.

 • Ihmisroskanen sanoo:

  Voijjei! Näiden kuvien myötä sain jotenkin kiinni siitä pöllämystyneestä tunteesta, kun mun poika oli tuollainen. Se oli kesää kanssa. Hyvin pärjää pienten kanssa mökilläkin! Perusasiat ovat niin yksinkertaisia. Ruoka, puhtaus…

  • Hanna sanoo:

   Juu, ehdottomasti hyvin pärjää, vaikkei tuonnekaan mökille tule vesi muuta kuin kantamalla :) On ihanaa, kun nämä ovat syntyneet tässä kesän korvalla, vielä kun sitä aurinkoakin edes vähän saatais.

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.