Melli EcoDesign kotimaiset lastenvaatteet taaperoilla

MOPOHOMMIA MELLEISSÄ

Yhteistyössä Melli EcoDesign

Melli Ecodesign / Soppaa ja sirkushuveja

Melli Ecodesign / Soppaa ja sirkushuveja

Lasten eno tuli eräänä kauniina päivänä hieman auttamaan tärkeissä asioissa, kuten syntymäpäivälahjaksi saatujen mopedien tarrojen liimaamisessa ja kasvihuoneen katon paikalleenasentamisessa. Eno koitti liimata edes muutaman tarran oikeille paikoilleen Muikkujen käyttäen astetta mielikuvituksellisempaa lähestymistapaa lätkien niitä sinne tänne. Hienot tuli. Nyt sitten tapellaan päivittäin, että kumpi saa ajaa pinkillä.

Skideillä on yllään kotimaiset Melli EcoDesignin vaatteet. Ihastuin Mellin meininkiin jo raskausaikana, luomupuuvillaiset vaatteet ovat omiaan herkkähipiäisille pienokaisille. Yrityksen tarina sai alkunsa pikkaraisesta Melli-vauvasta ja myynnissä on edelleen keskosvauvoille oma mallisto. Kankaat ovat Suomessa valmistettuja ja vaatteet Jyväskylässä ommeltuja. Olgan (nyt 85 cm) bodymekko on kokoa 86/92, samoin hänen musta neuletakki sekä Mellimaa legginsit ja Hugon (88 cm) huppari. Hugon mustat legginsit sen sijaan ovat jo kokoa 98/104, mutta ihan käytettävissä lököhousuina kenkien kanssa tai puntteja hieman käärien. Pari kiloa hoikemmalle Olgalle ne on aivan liian isot.

Pssst! Mellillä on vielä tämän päivän ja huomisen ajan kesäale.  Kaikki normaalihintaiset lasten- ja aikuistenvaatteet verkkokaupassa -30% koodilla summersale17 keskiviikkoon 28.6.17 asti.

// Hugon ja Olgan vaatteet saatu Melli EcoDesignilta Lasten PR:n kautta

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.