MUIKKUJEN KAKSIVUOTISKEMUT - soppaa ja sirkushuveja

MUIKKUJEN KAKSIVUOTISKEMUT

Meillä juhlittiin sunnuntaina pieniä isoja kaksivuotiaita. Mukaan kemuihin kutsuttiin lähimmät sukulaiset ja ystävät, hulinaa riitti. Ihana aurinkoinen sää mahdollisti ulkona hengailun ja tarjolle katettiinkin hodaribuffa (täytevaihtoehtoina erilaisia nakkeja, nyhtöpossua ja tulista nyhtökauraa). Sisällä sai käydä kasaamassa unelmien jätskiannoksen (jäätelöt tarjosi ihana Suomen Jäätelö – kiitos!) ja tarjolla oli myös äitini leipomia jättimäisiä korvapuusteja sekä vegaanisia & gluteenittomia porkkanamuffinseja ja täytekakkua. 

Muikut saivat ihan supermahtavia lahjoja ja olivat aivan ihmeissään koko päivän – niin paljon ihania ihmisiä ympärillä ja hirmuisesti paketteja ja uusia leikkejä. 

Viimeisten vieraiden lähdettyä korkattiin skumppapullo ja naurettiin, ettei enää koskaan järkätä mitään synttäreitä. Ennen kuin ensi vuonna taas.

(Muikkujen juhla-asut on muuten mokkasiineistaan tunnetulta For Minis & Mommiesilta, josta ihanasti huolehdittiin, että ennakkotilatut vaatteet ehtivät varmasti juhliin. Mahtavaa palvelua ja niin söpöt vaatteet!)

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.