MUIKKUMUOTIA 25.7.2015 - soppaa ja sirkushuveja

MUIKKUMUOTIA 25.7.2015

body: Metsola / farkut: Next / sukat: Kappahl

body: Småfolk / housut: Phister & Philina / sukat: H&M

4 Kommentit
 • :) sanoo:

  Ihan OT, onko sulla täällä jossai postausta vaikka ennen np-ultraa tai miksei sen jälkeenkin, jossa olis sun kokemuksia kaksosraskauden oireista? Kiinnostais lukea!

 • Laura sanoo:

  Hei Hanna!
  Ihana tämä sun blogi ja vitsi miten suloiset babyt teillä. Itse odotan myös kaksosia, muutama viikko jäljellä h-hetkeen. Olen innoissani seurannut ystäväni vinkkaamana sun odotusta ja tätä nykyistä arkea. Oli myös huojentavaa lukea, kuinka iisisti synnytyksesi meni, sitä itse hieman jännittelen. Itsekin ensimmäistä kertaa raskaana niin kaikki on jo muutenkin uutta ja jännää :-) Olisin kysellyt ihan sellaista, että miten varasit teille vaatteita? Kuinka paljon ihan pieniä kokoja ja kuinka nopeasti teidän Muikut niistä kasvoivat ulos? Tai siis Olga ja Hugo :-) Ihanat nimet!

  • Hanna sanoo:

   Moi Laura, kiitos kommentista :)
   No ihan liian vähän oli pikkusia vaatteita, nyt pikkuhiljaa 62-kokoon siirtyessä aletaan hukkumaan niihin :D Meillä oli vaan yhdet bodyt kokoa 44 ja pistin sitten äitini shoppailemaan sitä kokoa lisää, menivät päälle monta viikkoa – itseasiassa vasta viime viikolla laitoin niistä viimeiset pois käytöstä ja Muikut ovat nyt 11 viikkoisia. Jos tarviit niin mulla on lähdössä niitä nyt myyntiin! Jopa 50senttiset olivat tosi suuria silloin alkuun (syntymäpituus 46cm).
   Tsemppiä loppuraskauteen ja laita toki vaikka sähköpostia jos voin jotenkin olla neuvoksi :)

   • Laura sanoo:

    Kiitos vastauksesta! Mulla itseasiassa on noita pieniä vaatteita aika paljon, jopa tuli tunne et onkohan peräti liikaa.. :-D Jotenki tosi vaikeeta miettiä et paljon ja mitä tarvitaan! Kiitos, voi olla, että myöhemmin syksyllä saatan laittaa meiliä ja kaivata vertaistukea :-D hihi, tsemppiä teille arkeen, mä jatkan täällä ruudun toisella puolella ihmettelemistä ja valmistaudun omaan tulevaan elämänmuutokseen :-)

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.