MUIKUT 2KK - soppaa ja sirkushuveja

MUIKUT 2KK


Meillä on muikkusarkea takana jo 2 kuukautta. Aika on mennyt siivillä ja tyypit kasvaneet silmissä.

Kaksikuukautisneuvola oli perjantaina. Sinne menimme tyylikkäästi tunnin myöhässä, mutta ihana neuvolantätimme otti meidät silti vastaan. Ja eivät ole silmämme valehdelleet: poitsu on jo 4695 g & 58,5 cm (3600/54,5) ja tyttö 3860 g & 56,5 cm (3140/54,2). Suluissa kuukauden takaiset mitat. Reippaasti nauttivat myös ensimmäisen satsin rotarokotetta, herkkusuujäbä olisi maiskutellut sitä mieluusti enemmänkin.


Vauvojen omat persoonat ovat vahvistuneet hurjasti. On niin huikeaa seurata kahta samaan aikaan syntynyttä, jotka kuitenkin ovat ihan erilaisia. Niin ulkonäöltään kuin luonteeltaankin. Tyttö on perustyytyväinen vauva, joka itkee vain kun on syytä: nälkä, likainen vaippa tai suusta pudonnut tutti. Mutta kun se itku tulee, tulee se ihan täysillä yhtään säästelemättä. Veljensä on taas astetta hankalampi tapaus masuvaivojensa takia ja monet illat on vietetty poika sylissä hytkyen ja hyssytellen. Helpotusta pikkukundin vatsanpuruihin on saatu maitohappobakteereista ja Disfatylista, lisäksi äippä nauttii kahvia vain kohtuudella ja on syömättä suklaata. Poikamuikku on aikamoinen mammanpoika ja tissitakiainen, sisko viihtyy paremmin itsekseen sitterissä tai lattialla.


Nykyään saamme nauttia Muikkujen seurasta päiväsaikaan useiden tuntien ajan. Yöt nukutaan hyvin kolmen-neljän tunnin pätkissä. Seurustelun luonne on myös muuttunut: hymyyn vastataan hymyllä ja kovasti olis asiaa – jokeltelun alkeet alkavat olemaan hanskassa molemmilla. Neitokainen kääntää päätään veljeään valppaammin erilaisten äänten perään, veikka sen sijaan tykkää tuijotella värikkäitä kuvia pitkiäkin aikoja. Tyttö on myös jäntevämpi ja napakampi – hän melkein jo kääntyy vatsalta selälleen, poitsu kun viihtyisi mielellään vaan sylissä tissiä lutkutellen ja lattialla tulee äkkiä suru puseroon.

Sellaiset on meidän kaksikuiset. Joko kävit arvaamassa heidän nimiä tämän postauksen yhteydessä?

4 Kommentit
 • Anne-Maria sanoo:

  Ihania tyyppejä! <3 Ja iso hatunnosto äidille ja isälle loistavasta selviämisestä kahden esikoisen kanssa. En tiijä miten olisi itselläni aikoinaan onnistunut… :)

  • Hanna sanoo:

   Varmasti olisit onnistunut :) On ne vaan ihania tyyppejä, kyllä!

 • Nelli sanoo:

  Nää muikut on kyllä niin mainiot tapaukset! <3

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.