MUIKUT 4kk - soppaa ja sirkushuveja

MUIKUT 4kk

20150909-IMG_3082

20150909-IMG_3077

Muikut 4kk / Soppaa ja sirkushuveja

Muikut 4 kk / Soppaa ja sirkushuveja

Voi juku miten isoja vauvoja meillä jo onkin! Neljä kuukautta vanhoja. Vastasyntyneistä rääpäleistä ei ole enää tietoakaan, tyypit ovat alkaneet muistuttaa jo epäilyttävästi oikeita ihmisiä.

Olga on edelleen huomattavasti jäntevämpi kuin veljensä ja on jo pitkään kääntynyt selältä vatsalleen – Hugo treenailee kaikessa rauhassa, mutta useimmiten vaan pötköttelee rentona lattialla. Kumpainenkin tarttuu jo esineisiin ja kovasti on suunta suuhunpäin, Oltsu jopa onnistuu välillä palauttamaan tipahtaneen tutin takaisin suuhun.

Sisko väläyttelee hurmaavaa hymyään kaikille veikan jo vähän vierastaessa. Muikut pitävät kovasti, kun heille luetaan, lauletaan tai näytetään videoita heistä itsestään tai ikätovereista. Kovia jutustelijoitakin heistä on tullut, mölinä on välillä ihan mahdoton!

Nelikuinen isoveli on kasvanut melkein kilon kuukaudessa ja on nyt 6790 grammaa. Pituuttakin on kertynyt jo 66 senttiä. Pikkusiskon pituus taas nyt 63 senttiä ja paino viitisen kiloa. Eli enemmän vain sapuskaa maidon ohella naamariin typykälle. Tällä kertaa saivat neuvolassa rokotteina vikat satsit rotaa ja Hugo yhdistelmäsetin, Olga pneumokokin. Neitokainen inahti piikistä, kun taas poitsu veti kunnon kilarit ja vielä rauhoituttuaankin katseli neuvolatätiä loukkaantuneena ja mäkätti kovaäänisesti. Kuvastaa hyvin heidän luonne-erojaan.

Ihania vauvoja nuo meidän nelikuiset Muikkuset!

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.