MUIKUT 5kk - soppaa ja sirkushuveja

MUIKUT 5kk

5 kk / Soppaa ja sirkushuveja

5 kk / Soppaa ja sirkushuveja

Muikut ovat jo 5,5 kuukautta vanhoja! Ihan kohta juhlitaan puolivuotissynttäreitä, hullua!

Tämmöisiä tyyppejä he ovat nyt viiskuisina:

Isoveli jatkaa painoeron kasvattamista siskoonsa ollen jo 2 kiloa painavampi. Hugosta on kuoriutunut ihastuttava seuramies, jolla hymy hyytyy vain nälän tai väsymyksen myötä. Ensikuukausien iltaiset masuitkut ovat kaukaiselta tuntuvaa historiaa. Hugeli kaipaa vaihtelua elämäänsä, joten sitteri-syli-leikkimatto-sitteriruletti pyörii aika tiuhaan tahtiin. Kääntyminen selältä masulleen tapahtuu ihan näinä päivinä, toistaiseksi toinen käsi vielä estää pyörähdyksen. Liikkuvainen hän on kuitenkin: jätkä vetää lattialla akselinsa ympäri 360 astetta ja nostelee peppua ja vie varpaita suuhun. Hän myös tarttuu reippaasti leluihin molemmilla käsillä ja niilläkin suunta on suuhun päin. Kiinteiden syöminen sujuu hienosti ja puuro on ihan parasta! Lempileluja ovat rapiseva pehmokirja sekä ystäväperheen lapsilta saatu smurffipehmolelu. Parasta on kuitenkin se, kun äiti laulaa ja tanssii ja hupsuttelee!

Pikkusisko on ottanut painon ja pituuden suhteen hieman maltillisemman linjan, mutta kasvaa kuitenkin nätisti omalla miinuskäyrällään. Laiheliinille menee edelleen osa 56-koon vaatteista, vaikka pääosin käytössä on 62 (veljellä taasen 62 alkaa jo jäämään pieneksi ja jopa joitain seiskanelosia löytyy garderoobista). Olga ei malttaisi lainkaan pysyä selällään ja yleensä yölläkin pitää pari kertaa käydä kääntämässä neiti – mahallaan kun ei kuitenkaan tule nukkumisesta mitään. Neito tarttuu hanakasti kaikkeen mitä nenän eteen tuodaan ja hän rakastaa nipistellä äidin poskia ja rutistella isin partaa. Hän osaa myös hienosti jo siirtää tavaroita kädestä toiseen ja on tavattoman kiinnostunut kaikesta ympärillä tapahtuvasta. Oltsun lempileluja on tällä hetkellä kaikki mitä pystyy kivasti jäytämään ikenillä (ensimmäiset hampaat puhkeaa alas päivänä minä tahansa!) ja lempiruokaa omenasose. Valloittavimmat hymyt saa aina isi, kun taas uusia tyyppejä vähän vierastetaan.

Öisin meillä edelleen heräillään muutamaan otteeseen ruokailemaan ja päivät startataan siinä seiskan-kasin aikaan. Aamupäivästä nukutaan pidemmät päikkärit ja illansuussa vähän lyhyemmät. Nukkumaanmenoaika on illalla kahdeksan kieppeillä. Tällä hetkellä repertuaarissa on neljä kiinteää ruokaa ja rutiini niiden suhteen on saatu ihan kivasti toimimaan, vaikka ensi alkuun tuntui että sai vaan olla koko ajan syöttämässä. Ihan just otetaan lihahommatkin mukaan kuvioon.

*

Hugo 7390 g & 68,2 cm

Olga 5445 g & 65 cm

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.