MUN EKA ÄITIENPÄIVÄ - soppaa ja sirkushuveja

MUN EKA ÄITIENPÄIVÄViikko sitten sunnuntaina vietin ensimmäistä omaa äitienpäivääni. Aloin kirjoittamaan tätä postausta jo silloin iltapäivällä autossa istuessani, mutta en saanut valmiiksi. Ja vaikka olen aika ajoin avannut WordPressin, ei vaan ole irronnut. Haluan kuitenkin ehdottomasti jakaa ensimmäisen äitienpäiväni tunnelmat täällä blogissa, joten tässä tämä äitienpäiväpostaus on: läjä kännykkäkuvia ja pari hassua lausetta.

Aamulla Hugo jäi viereeni tuhisemaan ja kuulin, kuinka Jaakko nappasi Olgan mukaansa ja häipyi alakertaan puuhastelemaan. Ulko-ovi kävi ja arvelin vihjailuni valkovuokoista menneen läpi. Hugon herättyä Jaakko haki hänetkin alakertaan ja äiti sai jäädä vielä vähän nukkumaan. Jossain vaiheessa havahduin pekonin tuoksuun ja seuraavaksi siihen, kun tyypit valtasivat sängyn mukanaan niitä valkovuokkoja ja kourassa rypistynyt onnittelukortti. Aamupalan sain sänkyyn kahveineen ja kuohuviineineen. Jotenkuten sen nauttiminenkin onnistui läikyttämättä juomia lakanoille. Lahjaksi sain kauniit korvakorut sekä puutarhanhoitotarvikkeita.

Aamupalan jälkeen ajelimme ensin onnittelemaan Jaakon äitiä ja sitten omaani. Anoppilassa nautimme kakkukahvit ja leikimme pari tuntia isin vanhoilla leluilla. Mun kotona odotti sitten päivällinen: grillattua kassleria, paistettua riisiä ja villivihannes-vesimelonisalaattia. Pikkusisko oli pyöräyttänyt jälkkäriksi raparperipaistoksen.

Ihana ja ikimuistoinen ensimmäinen äitienpäivä. Kaikki rakkaat tyypit. Ja hyvää ruokaa.

3 Kommentit
Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.