MUN MÁDARAT - soppaa ja sirkushuveja

MUN MÁDARAT

Ensi yönä starttaa kesän odotetuin ale. Mádaran kesäkampanja kestää tasan 24 tuntia ja sen aikana kaikki verkkokaupan tuotteet irtoavat huikeaan miinus neljänkymmenen prossan hintaan. Kyseisten tuotteiden hinta-laatusuhde on jo valmiiksi loistava, joten tätä kamppista ei kannata missata. Kampanja on myös mainio keino tutustua edulliseen hintaan luonnonkosmetiikkaan, mikäli se on vielä vieras käsite.

Mádara oli mun ensikosketukseni luonnonkosmetiikkaan muutamia vuosia sitten, kun etsin myrkytöntä vaihtoehtoa deodorantiksi. Kyseinen yrttidödö ei lopulta jäänyt meikäläisen arsenaaliin, mutta monien muiden firman tuotteiden puolesta liputan ihan täysin. Monissa blogeissa on nyt näkynyt Mádaran kesäkampanjaan liittyviä yhteistyöpostauksia, tämä juttu on kirjoitettu kuitenkin ihan vain rakkaudesta hyviä luonnonkosmetiikkatuotteita kohtaan.

Luonnonkosmetiikkaan siirtymiseen kannustaa moni seikka. Tuotteet ovat turvallisia, luonnollisia, tehokkaita ja sertifioituja. Synteettistä kosmetiikkaa on käytetty vasta niin vähän aikaa, ettei voida olla varmoja niiden turvallisuudesta esimerkiksi immuniteettijärjestelmäämme kohtaan. Haitalliset, keinotekoiset aineet voivat kertyä kehoomme ja täten vahingoittaa oman terveytemme lisäksi jälkeläisiämme. Luonnollisista raaka-aineista valmistettu kosmetiikka on hellävaraista ja kehomme osaa ottaa käyttöön juuri ne osat, mitä se kulloinkin tarvitsee. Omat iho-ongelmani ovat vähentyneet huomattavasti synteettisestä kosmetiikasta luovuttuani, joten paluu vanhaan ei ole käynyt mielessäkään.

Omat Mádarasuosikkini seisovat rivissä peilikaapissa sekalaisten muiden merkkien joukossa. Noora Shinglerin paljon kehuttu pihlajavoide on täydellinen yövoide talvisaikaan ja olen käyttänyt sitä myös menestyksekkäästi tatskarasvana (valitettavasti kyseinen tuote on tällä hetkellä varastosta loppu, mikä on hieman nihkeä veto kampanjan kannalta). Mádaran syväkosteuttavaa voidetta käytän meikin alla päivävoiteena enkä enää voisi kuvitellakaan elämää ilman kasvovettä – tasapainottava kasvovesi virkistää kasvoja ja sopii täydellisesti sekoilevalle iholleni rauhoittaen ajoittain öljyisiä alueita kuitenkaan kuivattamatta poskiani.

Uusi lempparituotteeni on kasvosaippua, joka puhdistaa iholta kevyen meikinkin jättämättä iholle kiristävää tunnetta, hinnaltaan se sopii hyvin vaikka ensituotteeksi luonnonkosmetiikkaan tutustujalle.

Puoliltaöin starttaavaa Mádara-alea varten on jo näpytelty ostoslista: silmänympärysvoidetta kohta kolmikymppisille naururypyilleni, shampoota ja hoitsikkaa kuiville hiuksille ja Flower Dust -emulsiota kesäsäärille. Yli 60 €:n ostoksiin lähtee kaupanpäälle SOS-kosteusvoide, joka toimii mainiosti myös kasvojen after sunina.

Onko sulla joku oma Mádara-suosikki, joka minunkin kannattaisi testata? Selluliittivoidekin kiinnostelee, luonnollisista aineista valmistettunahan se voi olla ainakin vähemmän hömppää.

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.