Naantalin kylpylä lasten kanssa

TAAPEROIDEN KANSSA KYLPYLÄSSÄ

Kaupallinen yhteistyö: Naantali Spa (Sunborn)

Naantali Spa lasten kanssa / SOppaa ja sirkushuveja

Naanatali Spa lasten kanssa / Soppaa ja sirkushuveha

Mun kylpyläkäynnit on varmastikin laskettavissa yhden käden sormilla. Lapsuudessa tuli lähinnä pulikoitua mökkijärvessä tai saavissa saunassa. Silloin tällöin kävimme uimahallissa, mutta mitään mestariuimaria minusta ei koskaan tullut enkä kylpylänoviisina ole niihin osannut kaivata. Lasten (tai ehkä ennemminkin mammaryhmien) myötä kylpylälomat on kuitenkin alkaneet kiinnostaa, joten mielelläni lähdin yhteistyöhön mm. Naantali Spata luotsaavan Sunbornin kanssa.

Ajelimme Turun kautta Naantaliin pari viikkoa sitten. Turussa vietimme muutaman tunnin Seikkailupuistossa leikkien ja Pinellassa aikaista illallista nauttien. Naantalin kylpylään saavuimme vähän ennen nukkumaanmenoaikaa ja valtava vaaleanpunainen rakennus teki kyllä vaikutuksen ilta-auringossa. Ihan kuin olisi saapunut jonnekin floridalaiseen eläkeläisten tukikohtaan – tykkäsin kylpylän retrosta, mutta hyvin huolletusta stailista todella kovasti. Skidithän olivat pitkästä automatkasta aivan villeinä, eikä uni meinannut tulla vieraassa paikassa. Lopulta taisin itse nukahtaa ennen kainaloissani pyörineitä lapsia, joten se siitä suunnittelemastani House of Cards -maratonista. Sama nukutuskuvio toistui myös toisena iltana, tällä kertaa myös Jaakko nukahti, mutta minäpä kampesin itseni vielä ylös lukemaan kirjaa ja syömään suklaata – ei lomalle nukkumaan oltu tultu hitsi vie!

Aamulla herättiin normaalia myöhemmästä nukkumaanmenosta huolimatta ihan tavallisesti klo 07. Seikkailimme aamupalalle, joka oli katettu kylpylärakennuksen aivan toiseen päähän. Syöttötuoleja oli paljon ja meidän herkkävatsaisille taaperoille sopivaa syötävää yllinkyllin. Veteen keitettyä luomupuuroa, marjoja, hedelmiä, leipää ja vihanneksia. Niin ja tietysti nakkeja. Vanhempienkin näkökulmasta breku oli mainio ja kahvi astetta parempaa.

Aamupalan jälkeen pääsimme vihdoin itse asiaan, eli kylpemishommiin! Spa-osaston neuvonnasta saimme lapsillekin sopivat kylpytakit. Suihkuun, uikkarit niskaan ja poreammeeseen! Harvoin on meidän taaperot olleet niin ihmeissään, mutta nauttivat kyllä vedestä silmin nähden – samoin höyrysaunasta. Ulkona oli sen verran kylmä, ettemme piipahtaneet ulkoaltaan puolella, mutta näiden kaksivuotiaiden kanssa riitti mainiosti pelkkä lämpimässä porealtaassa lilluminen.

Illemmalla suuntasimme päivälliselle Naantalin vanhan kaupungin kupeeseen  vastikään avattuun tunnelmalliseen Snickariin. Muuta siitä lisää piakkoin Hannan sopan puolella. Seuraavana päivänä ehdimme vielä piipahtaa poreilemassa ennen kotiin lähtöä.

Tykkäsimme Naantali Spasta kovasti ja innostuimme myös kylpyläelämästä. Vierailuajankohtamme oli juuri ennen varsinaista kesälomasesonkia ja keskellä viikkoa, joten allasosastolla ei ollut hirmuisesti porukkaa, mikä oli pienten lasten kanssa varsin hyvä.

Lisää poreammeita elämään, kiitos!

 

//Sunborn tarjosi yöpymisen Naantali Spassa

 

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.