NÄIN PYSYT KÄRRYILLÄ - soppaa ja sirkushuveja

NÄIN PYSYT KÄRRYILLÄ

Bye bye blogilista. Nyt kun legendaarinen blogilista on kuopattu, on aika kerrata keinoja, joiden avulla voit seurata Soppaa ja sirkushuveja.

1. Tilaa uusimmat päivitykset sähköpostiisi syöttämällä meiliosoitteesi vasemmassa sivupalkissa olevaan laatikkoon.

2. Blogirinki.fi -sivusto on noussut omaksi suosikikseni blogien seuraamisen suhteen. Etusivulle päivittyvät Blogiringin bloggaajien uusimmat postaukset kaikista kategorioista, mutta yhtä hyvin voit seurata myös vain itseäsi kiinnostavan kategorian postauksia – kuten perhe- ja lifestyle. Lisäksi jokaisen blogin uusimmat postaukset päivittyvät omalle sivulleen.

Bloglovin / Soppaa ja sirkushuveja

3. Bloglovin’. Legendaarisen Bloglovinin kautta voit seurata myös kansainvälisiä blogeja. Tähän jää koukkuun!

4. Blogit.fi on blogilistausten uusin tulokas, joka on varmastikin perustettu täyttämään Blogilistan jättämää aukkoa. Taustalla City Digital ja A-Lehdet.

Blogipolku / Soppaa ja sirkushuveja

 

5. Blogipolku edustaa myöskin uusia tapoja seurata kotimaisia blogeja.

6. Facebookiin päivittyy uusimpien postauksien lisäksi kuvia ja linkkejä mielenkiintoisiin artikkeleihin.

7. Instagram – oma SoMe-suosikkini, jota päivitän yleensä useamman kerran päivässä. Varsinaisia postausjakoja en Instaan ole tehnyt, mutta feedi täyttyy kuvista meidän Muikuista, kissoista, arjesta ja juhlasta. Ruokakuvat vahvasti menossa mukana.

Mitä kautta sinä tykkäät seurata blogeja? Mitä veikkaat: onko Blogipolusta tai Blogit.fi:stä korvaamaan Blogilistan jättämää aukkoa?

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.