NIMIÄISKUTSUT - soppaa ja sirkushuveja

NIMIÄISKUTSUT

nimiäiskutsut / Soppaa ja sirkushuveja

Nimiäiset lähestyvät hurjaa vauhtia.. Menu alkaa hahmottumaan päässäni, lasten ja äidin juhlavaatteet on hankittuna ja vihdoin eilen saimme kutsutkin postitettua.

Alunperin ajatuksissani oli ihan erilainen kutsu, mutta aika alkoi loppumaan. Niinpä päädyimme simppeleihin itsetulostettuihin mustavalkokuviin, joihin liimattiin mustasta kartongista tuollaiset läpyskät. Läpän saa siis etupuolelta auki (sen kun aukaisee, niin takapuolelta löytyy osoite ja puhelinnumero) ja helposti irroitettua kokonaan, mikäli kuvan haluaa säästää.

Vielä pitäisi tilata hieman koristeita sekä keksiä nimiäisiin jonkunnäköistä ohjelmaa. Hyviä ideoita ohjelmaa varten olen saanutkin, mutta lisää saa antaa. Minkälaisia nimiäisiä te olette järjestäneet tai millaisissa olleet vieraina?

1 kommentti
  • mytty sanoo:

    Nimenantaminen meni meillä lopulta hirsipuumetodilla, jossa vieraat olivat kahtena joukkueena. Tämä toimii periaatteesssa vaan, jos kellään ei ole nimestä hajua. Jos jollekin on jo vihjannut, ne evätään kisasta.

    Hirsipuu piirustettiin isoon koristeltuun pahviin. Tälle paffille, kaikki sitten kirjoittelivat ”vieraskirja”. Lopulta siitä tuli aivan liian suloinen juttu, jossa on kannustuksia ja suloisia lupauksia lapsoselle.

    Kummeille teimme kummitodistukset joissa kaikille on kirjattu oma ”kummitehtävä”. (Insinöörikummi lupaa opettaa matikkaa, ja käsitöistä innostunut kummi puolestaan opettaa ompelemaan napin yms. ) Kummit lukivat kummitodistukset ja allekirjoittivat ne juhlassa.

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.