NIMIÄISLAHJATOIVEITA - soppaa ja sirkushuveja

NIMIÄISLAHJATOIVEITA

Tuleva kummitäti kyseli Muikkujen nimiäislahjatoiveita, joten keräilin tähän hieman jotain ideoita. Me emme kaipaa mitään perinteisiä kummilusikoita tai tinakehyksiä, vaan ennemminkin ihan käyttötarvikkeita.


Stokken Tripp Trapp -tuoli on muutaman kuukauden kuluttua ajankohtainen. Yksi ”natural”-sävyinen varastosta jo löytyy, mutta toivoisimme kuitenkin valkoista tuolia, sillä ruokapöytämme ympärillä muutkin tuolit ovat valkoisia ja ajatuksissa on maalata myös Muikkujen serkkujen vanha Tripp Trapp samanväriseksi.

Tripp Trappien kaveriksi tulis tietenkin valkoiset pilvialustat pöydälle. Sotkua varmaan piisaa sitten kun ruokailemaan aletaan ja KG Designin pilvitabletit ovat vaan niin nätit (ja blogiuskottavat!).

Kummilusikoiden sijaan muumiaterimet olisivat mieluisia. Samoin lasten muumiastiat tulisivat varmasti kovaan käyttöön.


Baby Björnin sitterit ovat Muikkujen suosikit, mutta lelukaaret niistä vielä puuttuvat. Myöskin hauskat mobilet olisivat kivat sängyn yläpuolelle, äidin silmää hivelisi erityisesti Done by Deerin mobilet. Franck & Fischerillä taas on ihana vaunulelu ja tyylikäs lelukaari lattialle – sellaisiakaan ei Muikuilla vielä ole. Lelupuolelta mm. Sophie the Giraffe ja kotimaiset hymyhelistimet olisivat ihania. Kirjojakaan ei ole ikinä liikaa, äiti sen keittokirjamaanikkona tietää.

Vanhemmat vauvat kaipaavat jo ulkomaille, joten passit (tai rahaa niitä varten) on myöskin toivelistalla. Hauska lahja olisi myös vadelma- tai pensasmustikkapuska istutettavaksi takapihalle.

Sellaisia toiveita keksittiin Muikkujen kanssa tähän hätään. Mutta oikeastikin meille on tärkeintä vain juhlia nimiäisiä rakkaiden ystävien ja sukulaisten kesken, lahjoilla ei ole niinkään väliä. Kliseistä mutta totta. Paitsi yksi lahjatoive olisi vielä ylitse muiden: lapsenvahtilupauksia ei ole nimittäin koskaan liikaa!

 

Mitä te toivoitte nimiäis-/ristiäislahjaksi? Mitkä ovat olleet mieluisimpia lahjoja?

Postaus sisältää mainoslinkkejä Babyland.fi:hin
Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.