NIMIÄISRELEET - soppaa ja sirkushuveja

NIMIÄISRELEET

Nimiäisjutuilla jatketaan. Onhan kyseessä Muikkujen ensimmäiset omat bileet – ei mikään pikkujuttu! 

Pikkusiskoni ehdotti myös nimiäislahjatoivepostausta, mutta sen suhteen olen vähän kahden vaiheilla. Mitä tuumaatte – olisko moinen mielenkiintoinen? Voisihan siitä saada muutkin lahjavinkkejä. Toisaalta olemme vähän huonoja toivomaan mitään, vaikka mielellään aina itse antaa lahjaksi jotain, mistä on oikeasti saajalle iloa ja hyötyä.

   

 
Muikkujen juhlavaatteet tilasin Nextiltä. Olin kuullut toimituksen olevan huippunopeaa, mutta kyllä suu loksahti auki lähetin kolkutellessa mummolan ovea 1,5 vuorokautta myöhemmin. Vaatteet tulevat kuitenkin Englannista! Ilman postimaksuja! Morjes. Yritä tässä sitten taas tukea ja suosia kotimaista, surkeaa. Toisaalta suurin osa vauvanvaatteista tulee ostettua käytettynä tai sitten kotimaista ja ekologista tuotantoa tukien – ehkä se hieman kompensoi. 

Tytölle nappasin söpöt ruusukeballerinat sitruunamekon kaveriksi, mutta ne ovat auttamatta aivan liian isot. Poitsun juhlalook koostuu lyhythihaisesta kaulusbodysta, jossa on laivojen kuvia. Rento jäbä pukeutuu tietysti siisteihin farkkuihin rentona juhlapäivänä. 

Ja tennareihin! Tilasin tiimitennarit sekä sävysävyyn olevan rusetin neitokaisen päähän eBaysta. 

Vaihtovaatteet pitää vielä miettiä. Nämä meidän Muikkuset tuntien niille on käyttöä nopeammin kuin arvaammekaan..

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.