PAPU, VIMMA & GUGGUU STOCKALLA - soppaa ja sirkushuveja

PAPU, VIMMA & GUGGUU STOCKALLA


Helsingin keskustan Stockalla aukesi tänään kaikkien lastenvaatepöpien lemppari pop up. Lastenosastolle pystytettiin nimittäin pieni alue, josta löytyy Vimman, Papun ja Gugguun syksyn uutuuksia.

Pyörähdin paikan päällä tänään töiden jälkeen, mutta olin arvatenkin aivan liian myöhässä ja tangot huusivat tyhjyyttään. Papun ja Vimman valikoimaa oli vielä jonkun verran jäljellä, Gugguut sen sijaan olivat todella vähissä. Hyllyjä tullaan kuitenkin täydentämään ja nuo ihanat kotimaiset merkit edustavat Stockmannilla lokakuun loppuun asti. Saisivat kyllä ottaa ihan vakituisestikin valikoimaansa.

Ihastuin tuohon Papun mekkoon, jonka taskusta kurkkaa karamelli. Sellainen pitänee Olgalle hankkia. Papulla on myös kivan värisiä uusia polvipaikkoja, mutta niitä ei enää ollut meidän koossa jäljellä. Koko Papun uusi mallisto julkaistaan tämän kuun lopussa.

Vimmalta on tulossa tämän kuun aikana herkullisen värisiä lettilegginsejä, vihreitä ja koralleja. Letit ovat kyllä valloittaneet kansalaisten sydämet, sillä Stockalla lettituotteista oli tänään illansuussa jäljellä vain pari lippalakkia. Gugguun syksyn värit ovat myös ihastuttavia ja odotankin myöhemmin julkaistavia tupsupipoja innolla! Toivotaan vain, että firman nettisivut toimivat droppipäivänä – erkkikään ei jaksa sitä sekoilua.
Kipinkapin siis Stockmannille! Merkkien Facebookkeja kannattaa seurata, sillä siellä varmastikin päivitetään, kun uusia tuotteita on pop upiin toimitettu.

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.