PARENTS, MEET THE PARENTS - soppaa ja sirkushuveja

PARENTS, MEET THE PARENTS

kukkia / Soppaa ja sirkushuveja

Hääkahvit / Soppaa ja sirkushuveja

Hääkahvit / Soppaa ja sirkushuveja

Eilen leivoin hyvän, mutta tosi ruman kakun (tällä Prinsessakeittiön reseptillä) ja Jaakko keitti pannullisen kahvia. Olimme kutsuneet vanhempamme hääkahveille ja tutustumaan toisiinsa – he kun eivät tässä reilun parin vuoden aikana ole ehtineet tavata pitkän välimatkan takia.

Näitäkin kahvitteluja yritimme järjestää jo monesti, mutta nyt vihdoin omat vanhempani pääsivät irroittautumaan päiväksi yrityksestään ja kaikille osapuolille passasi sama päivä ja kellonaika. Mukana menossa olivat myös Jaakon sisko perheineen sekä oma pikkusysterini.

Tyypit tuntuivat tulevan hyvin juttuun keskenään, mikä nyt ei varsinainen yllätys ollut, ovathan kaikki kuitenkin kivoja ja ihania.

systeri ja Konsta / Soppaa ja sirkushuveja

hääkahvit / Soppaa ja sirkushuveja

Arabia Sirkku/ Soppaa ja sirkushuveja

Otin ihan hirmuisesti kuvia kakusta ja kahvipöydästä ja vieraista ja vaikka mistä ja sitten sata ruutua myöhemmin huomasin kameran vilkuttavan tekstiä ”no card in camera”. Pikkusen siinä vaiheessa kismitti – siksipä tarjoilen teille nyt vain kuvia likaisista astioista ja pari kännykkäotosta.

Nuo likaiset astiat muuten. Äiti halusi ostaa meille häälahjaksi kahviastiaston. Koska pitäähän häälahjaksi saada kahviastiasto! Mainitsin sitten jossain vaiheessa mulle kelpaavan myös se kotona oleva mummon vanha Arabian Sirkku ja kappas mitä lahjalaatikosta löytyikään! Ihanimmat ikinä. Saimme lahjaksi myös terassille pienen pöytäryhmän sekä uudet ruokapöydän tuolit ja olkkarin maton. Kantsii mennä naimisiin!

Hanna rv 33 / Soppaa ja sirkushuveja

Lopuksi vielä päivän asu, haha. Edustin 33 viikkoa vanhan masuni kanssa ihanassa Polarn O. Pyretin mekossa, jonka sain mammakaveriltani Hannalta. Siltä samaiselta, joka otti masukuvat Turun retkelläni.

Seuraavaksi sitten juhlitaankin Muikkujen nimiä! Millaistahan kakkua siellä tarjottais..

9 Kommentit
 • Sonja sanoo:

  Meillä taisivat tavata esikoisen ristiäisissä. :D eikä me oltu ku 8 vuotta yhdessä… (Modernia modernia, vaikkakin hassu tilanne jotenkin.) Ihana kakku ja hyvä teidän joukkue! :)

  (Niin ja kamera lukitukseen, ettei pysty ottaa kuvia ilman korttia!)

  • Hanna sanoo:

   Hehee, veitte kyllä tässä pidemmän korren :)

   Jaa voiks sen kameran pistää sellaseen lukitukseen? Manuaali kauniiseen käteen sitten vaan.

 • Mulle kävi sama muistikorttikämmi pääsiäisbrunssilla Bistro O Matissa. Ei tuu sitten sieltä postausta. :) Mutta mikä ihana musta jättikissa viimeisessä kuvassa onkaan! Ihana. <3

  • Hanna sanoo:

   On ehkä ärsyttävintä ikinä – miten sitä voikin olla niin tollo että unohtaa muistikortin :D
   Kerttu on sellanen mamman mussukka, pitää kyllä lähettää se läskileirille maalle taas kesällä…

  • Hanna sanoo:

   Sun kommentti oli mennyt spämmiin :O
   Mutta jee ihanaa, osallistun tähän haasteeseen mielelläni – ne ysärislämit, oi että!

 • Lida sanoo:

  Hei käytätkö jotain valmista filtteriä näissä kuvissa? ihanat sävyt!

  • Hanna sanoo:

   Kiitos Lida :) Tässä postauksessa on pari ihan vaan Instagramissa editoitua kännykkäkuvaa ja pari Lightroomissa muokattua. Jälkimmäiseen ollaan ostattu yksi preset-paketti, jonka vivid & faded -filtteriä käytän aika paljon ;)

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.