PARIS - JE T'AIME! - soppaa ja sirkushuveja

PARIS – JE T’AIME!

Me vietimme joulun Pariisissa, kuten Soppa-blogin puolelta on voinut jo lukeakin. Siellä on kaikkia muitakin jänniä paljastuksia, kannattaa käydä kurkkaamassa!

Moulin Rouge / Hanna Pilli-Sihvola, soppaajasirkushuveja.com

Lensimme kohteeseen tiistaina iltapäivällä ja heti samana iltana metroilimme Montmarteen ihmettelemään maailman kuuluisinta kabareeta, Moulin Rougea. Olihan se mieletön. Välillä myös vähän puuduttava. Mutta mieletön. Entinen työkaverini sanoi sen oivallisesti: kallein koskaan näkemänsä strippishow. Ja pienimmät tissit.

Paris / Soppaa ja sirkushuveja

Paris / Soppaa ja sirkushuveja

Paris / Soppaa ja sirkushuveja

Paris / Soppaa ja sirkushuvejaLiikuimme paljon metrolla, mutta myös jalkaisin niin paljon kuin vatsaltani kykenin. Pidin Pariisin rosoisesta kauneudesta kovasti ja varmasti palaamme sinne joskus. Mutta ei ehkä ihan pienten vauvojen kanssa, liikkumista ei nimittäin ole tehty rattaiden (saati kaksosrattaiden!) kanssa kovinkaan helpoksi metroasemilla tai nähtävyyksissäkään.

Tour Eiffel / Soppaa ja sirkushuveja

Tour Eiffel / Soppaa ja sirkushuveja

Tour Eiffel / Soppaa ja sirkushuveja

Paris, Tour Eiffel / Soppaa ja sirkushuveja

Louvre / Soppaa ja sirkushuveja

Mona Lisa, Louvre / Soppaa ja sirkushuveja

Louvre / Soppaa ja sirkushuveja

Tosin ehkei taapero-muikkuja edes kiinnostaisi Eiffel-torni ja Louvren museossa majaileva Mona Lisa, ne tuli kuitenkin katsottua tällä reissulla. Sen sijaan heitä kiinnostaisi tietenkin Pariisin Disneyland – vai onko se tää mutsi jota sekin kiinnostais enemmän?

Joka tapauksessa vielä jäi paljon nähtävää ja koettavaa. Seuraava Pariisin reissu kyllä ajoitetaan kesäaikaan. Ja aikaan ilman raskautta: yhtenä iltana nimittäin tirautin muutaman kyyneleenkin juustolaudan äärellä, kun en mitään niistä ihanista homejuustoista uskaltanut syödä. Ja kerran nenäni edestä napattiin ihana annos ankanmaksaa. Tartarit jäi syömättä ja cevichet. Niin ja ne viinit, niistä en ala edes puhumaan. Vaikka jouluinen kaupunkikin oli kovin tunnelmallinen, oli se kuitenkin myös harmaa, kylmä ja kostea. Ihan vaan vinkkinä teille muillekin: ottakaa se lämpimämpi takki. Kyllä sille on käyttöä.

Kiitos Pariisi – kunnes jälleen kohtaamme!

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.