PARTY PARTY PARTY! - soppaa ja sirkushuveja

PARTY PARTY PARTY!

Muikkujen kaverisynttärit / Soppaa ja sirkushuveja

20151118-IMG_4824

20151118-IMG_4829

6kk bileiden menu / Soppaa ja sirkushuveja

Muikkujen 6 kk bileet / Soppaa ja sirkushuveja

Muikut 6 kk / Soppaa ja sirkushuveja

Muikut 6 kk / Soppaa ja sirkushuveja

Muikut 6 kk / Soppaa ja sirkushuveja

Muikut 6 kk / Soppaa ja sirkushuveja

Muikut 6 kk / Soppaa ja sirkushuveja

Muikut 6 kk / Soppaa ja sirkushuveja

Muikut 6 kk / Soppaa ja sirkushuveja

Muikkuset täyttivät puoli vuotta viime viikolla ja pitihän tuota maagista kuuden kuukauden ikää hieman juhlistaa. Alkuperäinen ajatus oli vain kutsua kummit kahville, mutta arvaatte varmaan että meikämutsilla lähti vähän käsistä ja loppujen lopuksi meillä juhlittiin kolme kertaa.

MUTTAKUN!

Toissa viikonloppuna mun vanhemmat ja pikkusisko oli kylässä, ja päätimme sitten samaan syssyyn kutsua kahville Jaakonkin porukat ja siskon perheineen. Söimme systerini tekemää nutellajuustokakkua ja Muikut saivat serkuilta lahjaksi hauskan soivan tamburiinin. Siitä tulikin hetkessä ihan ykköslelu, eikä vanhempienkaan hermot ole vielä menneet alati soivaan masiinaan.

Virallisena synttäripäivänä olin kutsunut Muikkujen kavereita kylään, eli kesäkuun mammoja vauvoineen. Loppujen lopuksi kavereita tuli vain kaksi (ei se määrä, vaan se laatu!) ja suurin osa överimakeasta banoffeekakusta päätyi biojätteeseen. Hauskaa miten nämä minityypit viihtyvät keskenään lattialla leluja toistensa käsistä nappaillen. Toivottavasti kasvavat kavereiksi.

Sitten tuli se päivä, eilinen, kun olimme kutsuneet kummit kahville. Kutsun saivat myös muut Jaakon bändikaverit ja pari mun ystävää, eli eikös meillä ollut tupa täynnä kaiffareita ja Muikut kiersivät iloisina sylistä syliin. Pari kaksosmammakamuakin tuli paikalle, joten vauvoja piisasi. Muikut saivat mielettömän kivoja lahjoja ja aikuiset saivat omenastruudelia ja juustoja. Muunmuassa.

Huhheijakkaa, sellaset puolivuotistsembalot. Nyt suunnittelemaan yksveebileitä!

6 Kommentit
 • Salla/ollie sanoo:

  Hanna 😂🙈

 • Minna sanoo:

  He ovat niin söpöjä. Onneksi lapsi kiintiömme on täynnä. Käyn vaan täällä sun blogissa vauvafiilistelemässä. Teinielämän keskeltä terveisiä.

 • Anna sanoo:

  Eikä, mahtavat setit :D! Voin vaan kuvitella, mitä ekoilla synttäreillä on luvassa!

  Meillähän 1-v-synttäreitä herkuteltiin Lidlistä ostetuilla Malvialan sulhaspiirakoilla (se pakastelaatikko) ja munavoilla, sekä itsetehdyllä kakulla rakeisella juustokakulla, joka ei totanoinniin IHAN yltänyt eräänkin ristiäiskakun tasolle :) Oot niin mun idoli!

  • Hanna sanoo:

   Hahaa Anna, vartotaan nyt puoli vuotta ja katellaan mihin rahkeet riittää. Voi olla että pakastepiirakat on hyvinkin houkutteleva vaihtoehto :P

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.