PERJANTAIBLAAH - soppaa ja sirkushuveja

PERJANTAIBLAAH

Suuret oli suunnitelmat: kokkaan oikeeta ruokaa, aloitan yhden dead linea lähestyvän artikkelin kirjoittamisen, käyn vaatteet läpi käyttöön/muuttolaatikoihin/roskiin/hyväntekeväisyyteen, teen pasteijoita pakkaseen loppukuun juhlabrunssia varten, puran sähköpostisumaa ja bloggailen.

Yeah right.

Tää on nyt jo toinen perjantai putkeen, kun lähden toimistolta superhyvällä tuulella ja täynnä intoa ja energiaa. Kotiin päästyäni liitoksiin koskee ja supistelut on herkässä. Mikään ei kiinnosta. Ei jaksa eikä huvita. Niinpä makaan pimeässä makuualkovissa seuranani Facebook ja Candy Crush Soda ja voivottelen laiskuuttani. Vauvat sekoilee mahassa eikä mikään asento ole hyvä. On nälkä ja jano, mutta vesihana liian kaukana ja ruoanlaittohalut minimissä.

kuolleet tulppaanit / Soppaa ja sirkushuveja

Jos vaan nostais jalat ylös ja ottais lasillisen kylmää skumppaa työviikon päätteeksi. Paitsi ettei voi juoda alkoholia. Ja paitsi ettei se työviikko mihinkään oo yrittäjällä päättynyt.

..Nyt mulla on kuitenkin pastavesi kiehumassa. Koska Jaakko laittoi viestin, ettei sun kulta tarvi muuta tehdä kuin vähän oikeeta ruokaa. Muuten aion kyllä ottaa ihan iisisti ja katsoa noita urakkajuttuja huomenna uudella energialla. Ainoa mitä tänään enää katson on pari jaksoa uutta Unbreakable Kimmy Schmidtiä Netflixistä. Nimittäin jos saan vähän spoilata niin se on kuulkaas hulvaton!

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.