PIKKUPAPUSET - soppaa ja sirkushuveja

PIKKUPAPUSET

Papu rusettipipo / Soppaa ja sirkushuveja

Papu aw 15 / Soppaa ja sirkushuveja

Papu aw 15 / Soppaa ja sirkushuveja

Papun tämän vuoden syysmallisto on sanalla sanoen ihana. Papu mökkipolulla on saanut inspiraationsa lasten mökkipolulta keräämistä aarteista, joita aikuinen saattaisi pitää roskina: havunneulasista, muurahaisista, kävyistä ja maahan pudonneista lehdistä. Malliston tuotteet on suunniteltu Suomessa ja valmistettu luomupuuvillasta. Vaatteet ovat pitkäikäisiä käännettävien resoreiden ja bodyjen kaksoisneppareiden ansiosta.

Olisin halunnut tilata Muikuille ja itselleni vaikka mitä, mutta taloustilanne ei ihan antanut mahdollisuutta heittäytyä kovinkaan hurjaksi. Lopulta pitkällisen pyörittelyn jälkeen tilasin Olgalle roosan rusettipipon ja samanväriset Lastu-legginsit sekä Hugelle mustaharmaat polvipaikkalegsut.

Jäin vielä haaveilemaan Lastu ja Havujono baggyista sekä Ruutumekosta Olgalle. Itselleni huolisin mieluusti tiilenpunaiset vinoraitalegginsit ja Kanto-mekon. Paput ovat kyllä löytäneet tiensä mun ja Muikkujen vaatekaappeihin ja sydämiin – eettisistä ja ekologisista vaatteista maksaa mielellään vähän enemmän, kun tietää niiden pysyvän hyvänä ahkerassa käytössä. Samalla vielä kun tukee suomalaista disainia. Myös jälleenmyyntiarvo on hyvä ja suurin osa meidän Papuista onkin second (tai third tai fourth) handia.

Mitähän kivaa Papulta seuraavaksi tulee!

3 Kommentit
  • Minna sanoo:

    Voi miten söpöjä! Vauvat ja vaatteet.

  • Meeri sanoo:

    Nämä on niin ihania! Olisin halunnut meillä pienemmälle tytölle just tuon rusettipipon kun vanhat rusettipipot alkavat jäämään pieneksi mutta myöhästyin piposta sekä vähän kaikista muistakin haluamistani vaatteista tältä merkiltä mutta luotan siihen, että suosikkeja tulisi ehkä lisää vielä. :)

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.