PLUSSATIKKU - soppaa ja sirkushuveja

PLUSSATIKKU


Tästä kuvasta on aikalailla tasan vuosi aikaa. Istuin vessan lattialla ja jännitin lopputulemaa ehkä eniten ikinä. Ei sitä tunnetta osaa edes kuvailla. Raskaana. Sä oot muija raskaana!

Eikä sinä syksyisenä iltana osannut aavistaakaan mitä tuleman pitää. Muistan, kun sanoin Jaakolle että taidetaan saada vauva – eipä käynyt mielessäkään, että saadaankin kaksi!

Meidän elämä on muuttunut paljon, muttei liikaa eikä missään nimessä huonompaan suuntaan. Lapset ovat tuoneet ihan erilaisen perspektiivin vähän kaikkeen.. Mikä on tärkeää ja mikä ei niin tärkeää sitten kuitenkaan. Aina välillä sitä kaipaa omaa aikaa, mutta koskaan ennen ei ole ollut näin ihana palata kotiin omista riennoista.

Muikut toivat mukanaan uudenlaisen merkityksen omalle olemassaololle. Ei mun elämäni tarkoitus välttämättä olekaan keksiä uutta avocadopastaa, vaan pitää huolta näistä muksuista. Suojella heitä ja kasvattaa heistä empaattisia ja kunnollisia kansalaisia. Onneksi en ole tämän urakan edessä yksin – saattaisi nimittäin vähän kamalasti hirvittää!

Eikä sitä vuosi sitten osannut kuvitellakaan, että miten jotain voikin rakastaa näin paljon! Ja joka päivä vaan enemmän.

12 Kommentit
 • Kati sanoo:

  Niin se menee❤ Tänä aamuna olisin voinut myydä koko kolmikon kiukkuineen torilla, mutta olipa ihana tulla kotiin ja saada koko kolmikolta haleja❤
  Halut sinne ja mukavaa bileiltaa huomiseksi😉
  T. K

  • Hanna sanoo:

   Näinhän se on :) Kiitos Kati, oli kyllä mukava bileilta!

 • Kati sanoo:

  Siis halit…ei halut😅 typerä tekstinkorjaus!! ( froidilainen…)

 • Riikka sanoo:

  Mä katoin ton kuvan ja ajattelin, että ootte saamassa taas perheenlisäystä ::D

 • Salla sanoo:

  <3

 • Toscu sanoo:

  Ihana lukea näin positiivinen postaus siitä kuinka kaksosten saaminen muuttaa elämää. Odotan itse kaksosia ja blogisi on toiminut rohkaisuna siihen, että kaikki asiat järjestyy lasten syntymän jälkeen.

 • Nelli sanoo:

  <3 ihana! Omastakin plussauksesta tulee tässä kuussa vuosi, oli se vaan elämän mullistava juttu <3

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.