#PROFIILIKUVAHAASTE - 10 VUODEN PROFIILIKUVAT - soppaa ja sirkushuveja

#PROFIILIKUVAHAASTE – 10 VUODEN PROFIILIKUVAT

En kestä miten hullun hauskan haasteen tuo mainio muikkeli elikkäs Rimpuileva Mamma ilmoille heitti! Jakaa nyt julkisesti vanhoja profiilikuvia 10 viimeisen vuoden ajalta – ihanan kamala ajatus edes mennä selaamaan noita vanhempia kuvia. Mutta siis tottakai menin heti ja selasin kaikki profiilikuvani läpi, nauroin ja kauhistelin ja päätin samantien ottaa osaa tähän nerokkaaseen haasteeseen.

Ainakin Valeäiti, Mini & Me ja Muita ihania -blogeista löytyy myös tämä kymmenen vuoden muistelomatka.

Pidemmittä puheitta. #Profiilikuvahaaste here we go!

2007

Tässä kuvassa olen 22 ja laivalla. Silloin käytiin kauheasti laivalla. Syötiin buffassa ja mentiin aamupalalle suoraan jatkoilta. Tuollaiset tissivakoon piiloutuvat korut olivat muotia, samoin huulikiilto. Ja liian pienet paidat.

2008

Älkää kysykö, koska mä en todellakaan tiedä. Oon ollut niin cool, että koskee.

2009

Näille kulmakarvoille on siis selitys. Olin hiusmallina, they made me do it!

2010

Tässä sen sijaan en ole ollut hiusmallina. Vaikea uskoa.

2011

Pikkusiskon kanssa serkun häihin lähdössä. En mä kyllä osaa tähänkään mitään sanoa muuta kuin Hanna, juhliin laitetaan sievät kengät. No excuses. Sentään jonkunlainen mekko on päällä, nimimerkillä sammarifarkuissa omissa rippijuhlissa.

2012

Tämä oli mun villi sinkkuvuosi ja sen näkee noin sadasta erilaisesta herutusprofiilikuvasta. Jos silloin olis ollut tinder, niin tää kuva olis varmasti ollut sielläkin profiilikuvana. Tää vuosi teki mulle tosi hyvää, sillä siihen asti olin oikeastaan seurustellut jatkuvasti aina teini-ikäisestä asti.

Myös puhelimen filtterit on ilmeisesti keksitty about noihin aikoihin.

2013

Tässä kuvassa mä oon jäämässä kesälomalle ja hyppäämässä kohta lentokoneeseen, joka lennätti mut tuoreen rakkauden luokse Istanbuliin. Se tuore rakkaus oli ehtinyt reissata jo parin viikon ajan ja ikävä oli kauhee. Jännitin myös, että tunnistaako se mua uuden värisessä tukassa. Suomeen palattuamme se kysyi, että muutetaaks yhteen. Ja sit me muutettiin.

#profiilikuvahaaste / Soppaa ja sirkushuveja

2014

Eka kuva on mun yks lemppareista omakuvista. Jaakko on ottanut sen Vietnamissa Mekong-joella. Se reissu ja siellä tehdyt päätökset muutti meidän elämän, sillä alemmassa kuvassa hymyilee 30-vuotissynttäreitään juhliva muutama hetki aiemmin positiivisen raskaustestin tehnyt muikki. En tiiä, jotenkin sen näkee tosta virneestä.

2015

Melkein puolet vuodesta 2015 olin raskaana. Tässä kuvassa viikkoja on kasassa reilu 20, eli matkaa maaliin vielä pitkälti. Tuossa vaiheessa ei ollut vielä hajuakaan siitä, mitä tuleman pitää. Raskaana oleminen oli musta ihan hirmuisen ihanaa ja olin onnekas, että se sujui melkoisen mallikkaasti, vaikka joka tuutista yritettiin pelotella kaksosraskauden riskeistä.

#profiilikuvahaaste / Soppaa ja sirkushuveja

2016

Tätä vuotta tottakai leimasi oma tuore äitiys. Vauvaselfieitä muuten piisasi profiilikuvakansiossa. Alempi kuva on mun oma voimakuva, olin onnellinen. Ja väsynyt. Ja hoikka, kiitos imetyksen.

#profiilikuvahaaste 2017 / Soppaa ja sirkushuveja

2017

Tältä vuodelta löytyikin vain tämä ainoa profiilikuva. Harhauduin hetkeksi vaaleampaan tukkaan, mutta tässä olen taas oma itseni. Näytän muuten vähän kummitädiltäni.

Nyt on sinun vuoro! 10 vuoden profiilikuvat, kiitos!

4 Kommentit
Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.