PUOLIVÄLIN FIILIKSET - soppaa ja sirkushuveja

PUOLIVÄLIN FIILIKSET

Niin se aika vaan rientää ja virallinen raskauden puolivälin etappi on ohitettu. Vastahan mä tein sen testin, ja kohta Muikut jo menee kouluun ja muuttaa pois kotoa ja alkaa tehtailemaan omia muikkuja.. Ai kauhee! En haluu olla vielä mummo!

rv 20 / Soppaa ja sirkushuveja

Muikuthan tosiaan antoivat kuulua itsestään potkutellen ensimmäistä kertaa toissapäivänä 20+1. Eilenkin tuntui liikkeet aiempaa selvemmin, vaikkei selkeetä monotusta tullutkaan. Siitä mä oon ihan hämmentynyt, etteikö ne muka oo nukkunut tähän mennessä lainkaan? Koko ajan vaa valvovat ja höpsöttelevät keskenään. Nyt lapset nukkumaan, että jaksatte kasvaa isoiksi ja kilteiksi vauvoiksi!

Viime päivinä oon huomannut itsessäni sellaisia raivohullun raskaanaolijan piirteitä.. Hermostuin eilen, kun Jaakko ei tehnyt mulle aamukahvia (luuli, että nukun vielä..) ja näin ihan punaista, kun tyyppi tuli kyselemään, että haluunko että tekee. Ei tarvii. Ja sit v*tutti kun se ei tajunnut että tietysti olis tarvinnut. HUOH – onneksi kanssamöhömahojen juttuja kuunneltuani tää mun sekoilu on vielä suhteellisen pientä. Eniten ärsyttää kun ihan turhat jutut ärsyttää. Muutenhan tässä vietetään auvoisaa, vaikkakaan ei niin hirmuisen energistä, keskiraskautta. Mieliteot pyörivät edelleen pullan ja kaiken muun epäterveellisen ympärillä, vaikka kyllä ne suolakurkutkin maistuvat. Yritän toki syödä terveellisesti ja monipuolisesti, enkä noille munkkihaluille anna periksi liikaa. Liitoskivut meinaa vähän vaivata enkä eilen illalla päässyt lattialta piikkimaton päältä ylös omin avuin, mutta noh, enää puolet jäljellä…

Ihan kreisiä ajatella, että tuolla mun pötsissä on tällä hetkellä yhteensä 650 g ja puoli metriä vauvaa!

2 Kommentit
  • Raivokohtaus tuli täällä myös tänään. Huusin naama punaisena miehelle, joka yritti auttaa pinnasängyn pohjan nostamisessa, mihin mä en kuulemma apua kaivannut. :D Jopa taaperokin näki et äiti kaipais apua ja tuli tarjoamaan sitä. Mutta eihän se hormoonihirviölle sopinut, ei sitten lainkaan :D Nyt naurattaa, silloin ei.

    • Hanna sanoo:

      Kääk – tää on niin tätä :D Onneks kuitenkin (ainakin vielä) pystyy nauramaan omalle sekoilulleen jälkikäteen.

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.