RAHA-ASIAT RANTEESSA - soppaa ja sirkushuveja

RAHA-ASIAT RANTEESSA

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: S-PANKKI JA BLOGIRINKI

S-Pankki S-mobiili / Soppaa ja sirkushuveja

S-Pankki S-mobiili / Soppaa ja sirkushuveja

S-Pankki S-mobiili / Soppaa ja sirkushuveja

Myönnettäköön, että olen aina ollut vähän huithapeli raha-asioiden suhteen. Varsinkin viime vuosina ikuisuuksia kestäneiden opintojen jälkeen työelämään siirryttyä on tullut tuhlailtua ihan lahjakkaasti. Ihan sama, kuinka paljon palkkaa tuli – kyllä sen kaiken sai johonkin käytettyä. Minkäänlaista suunnitelmallisuutta ei ollut eikä säästäminen tuntunut tiukasti hetkessä elävälle mitenkään tärkeältä.

Sitten tuli vauvat. Menot kasvoivat, tulot tippuivat ja tulevaisuus alkoi kiinnostaa aikalailla. Avasimme säästötilit sekä yhteisen tilin S-Pankkiin, jolta hoidamme kaikki päivittäiset ostokset. Olemme alkaneet myös pitämään kirjaa tuloista ja menoista, sekä suunnittelemaan tulevan viikon ruokalistat etukäteen, jottei kaupassa sortuisi niin helposti heräteostoksiin. Aikaisemman jokapäiväisen kaupassakäynnin sijaan pyrimme käymään ruokaostoksilla vain pari kertaa viikossa.

S-Pankki haastoi minut käyttämään S-mobiilin Apple Watch -versiota, josko siitä olisi apua arkisissa talousasioissa. S-mobiili olikin jo ennestään tuttu sovellus, jota olin kännykällä käyttänyt Bonuksien ja etukuponkien tarkistamiseen sekä pankkitoimintoihin. Taltioimme fiiliksiä myös vähän videolle, joten saanen esitellä: blogini ensimmäinen ihkaoikea video!

Imetysdementiasta kärsivälle multitaskaavalle äiti-ihmiselle tuo kellosovellus on kyllä oikeasti näppärä. Kaupassa voi vielä vaikka kassajonossa tarkastaa nopeasti tilin saldon ranteesta siinä mammaryhmän Whatsapp-viestien seuraamisen ja mummin puheluihin vastaamisen ohella.

En keksi oikein mitään syytä olla käyttämättä S-mobiilin kellosovellusta, mikäli on S-Pankin asiakas ja Apple Watchin käyttäjä. Vielä kun ne etukupongitkin saisi ranteeseen niin a vot.

S-mobiilin lataaminen älykelloon on varsin simppeliä: pitää vain kirjautua S-mobiiliin kännykällä, muodostaa kännykästä ja Apple Watchista laitepari (tarkemmat ohjeet tulevat kellon mukana) ja tadaa – sovellus päivittyy kelloon automaattisesti. Kellosovellus toimii puhelinsovelluksesta tuttuun tapaan, Oma kauppa on heti käytettävissä ja S-Pankki sekä Sijoitukset löytyvät salasanan takaa.

PS. Jos haluaisit saada itsellesi Apple Watchin, niin pidäpä tämän viikon lopulla silmällä S-Pankin Facebook-sivua!

***

Blogirinki

Yhteistyössä S-Pankki
Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.