RASKAUSVIIKKO 27 - soppaa ja sirkushuveja

RASKAUSVIIKKO 27

..Se tarkoittaa, että enää kymmenen viikkoa ja nää olis valmiit!

Mihin tää aika oikein hurahtaa? Vauvat on nyt jo noin kilon per laaki ja pituutta tyypeillä on about 30 cm. He aukovat silmiään, vaikkeivät vielä kovin hyvin näekään. Kuulokin paranee päivä päivältä, joten Jaakon on syytä jatkaa mahalle laulamista. Itse en oo oikein vielä oppinut masulle juttelemaan, saati lauleskelemaan, jos ei satunnaisia ”koittakaas nyt käyttäytyä” -tyyppisiä lausahduksia lasketa.

raskausviikko 27, 27+1, Soppaa ja sirkushuveja

Kävimme eilen neuvolassa, vikaa kertaa Viiskulmassa – nyyh. Mua ihan kauheesti suretti sanoa neuvolatädille, että muutetaan, mutta se sitten onneksi sanoi itsekin vaihtavansa neuvolaa. Valitettavasti ei Herttoniemeen, mutta ehkä meillä sielläkin käy yhtä hyvä tuuri terkan suhteen.

No mutta. Neuvolassa tehtiin perusneuvolajuttuja ja lisäksi opeteltiin käyttämään sokerimittaria (siitä lisää omassa postauksessaan myöhemmin). Hemppa oli vähän noussut, vaikka aika usein sen rautapillerin unohdankin nappasta ennen lounasta. Sf-mitta oli komeat 29,5 cm, kun näillä viikoilla yksösodottajilla se on siinä 24:n pintaan. Aika pullea olohan tässä jo onkin. Paineet oli hyvät ja paino noussut edelliskerrasta vaan 500g. Yhteensähän sitä on tullut jo lähemmäs yhdeksän kiloa, alkaa riittämään kiitos.

Sykkeitä ei sitten meinattukaan saada kovin helpolla kuuluviin. Etuseinämässä olevat istukat vähän häiritsivät toimitusta ja meinasin jo alkaa panikoimaan. Kyllä ne sieltä lopulta löytyivät jostain istukan takaa vaimeina – mutta tyypit kyllä hermostuivat ja aloittivat potkuttelushown siinä samalla. Nää kaverit alkavat muutenkin olla melko villejä tapauksia, koko maha heiluu ja tärisee kun iskuja satelee mukavan tasaisesti koko meikämamman keskivartaloon.

Nastaa viikonloppua kaverit, minä aion nauttia kissan kehräyksestä ja omasta rauhasta ylhäisessä yksinäisyydessäni – ehkä sit vikaan kertaan hmmm viiteentoista vuoteen.

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.