RUOKAILUTILA VALMIS, VIHDOINKIN! - soppaa ja sirkushuveja

RUOKAILUTILA VALMIS, VIHDOINKIN!

Ruokapöytä / Soppaa ja sirkushuveja

Ruokapöytä / Soppaa ja sirkushuveja

Ruokailutila / Soppaa ja sirkushuveja

Vihdoinkin joku nurkka tästä kodista alkaa olemaan ”valmis”, eihän täällä olekaan asuttu vasta kuin reilu 8 kk. Ruokailutila sai viikonloppuna valaisimen, jollainen piti askarrella jo edelliseen kotiimme. Yhä ruokapöydältä puuttuu vauvojen päädystä jonkinlainen muovi tai vastaava. Lattialle suoja ostettiin Ikeasta ja se on kyllä superkätsy sormiruoalla sotkevien beibien kanssa.

Ruokapöytä on kerännyt kovasti kehuja ja se on kyllä mun lempiasia meidän kotona. Jaakko on tehnyt sen mun kotitalon vanhasta ulko-ovesta. Aiemmassa kodissa pöytälevyyn oli kiinnitetty huterat yksittäiset jalat, mutta nyt pöytä on tukevasti komeilla Jaakon ja isänsä nikkaroimilla pyörällisillä jaloilla.

Ruokapöydän ympärillä olevat tuolit ovat Elloksen Filipit ja muksujen tuolit Stokken Tripp Trappit.

Ruokailutilan lamppu / Soppaa ja sirkushuveja

Ajatus itse tehdystä valaisimesta ruokapöydän ylle on tosiaan kytenyt muutaman vuoden. Hetki oli ehkä vihdoin kypsä (tai vauvojen kanssa ruokailu pimeässä Suomessa alkoi olemaan haastavaa), sillä siellä se nyt katossa killuu: ohuehko koivun runko, josta roikkuu kolme lamppua. Valaisin vaatii vielä pienehköä hienosäätöä, mutta onhan se komia.

Käviskö seuraavaksi sitten työhuoneen kimppuun, joka tällä hetkellä toimii lähinnä varastona.. Ensi viikolla nimittäin haemme sinne vihdoin ja viimein kirjahyllyn. Hiljaa hyvä tulee.

 

*postaus sisältää mainoslinkkejä*

4 Kommentit
  • Pöytä on kyllä ihana! Ja lamppu näyttää kivalta. Mutta miten ihmeessä vauvojen ruokailu sujuu ilman, että menee puoli päivää pöydän koloja putsatessa? Meillä kaksoset sai ihan perusartekin sellaiseen kuosiin, että sitä töhnää löytyy pöydän alta ja jaloista edelleen – ja lapset on kuitenkin jo viisi.

    • Hanna sanoo:

      No katos sen takia sinne pöydän päätyyn jonkunlainen muovi onkin löydettävä :’D

  • Salla/ollie sanoo:

    Ihana!! Varsinkin pöytä!

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.