SAHANPURUA JA VALKOISTA MAALIA - soppaa ja sirkushuveja

SAHANPURUA JA VALKOISTA MAALIA

Muutosta on kolme viikkoa ja edelleen täällä on laatikoita purkamatta. Tiedän, superlaiskaa ja saamatonta. Mutta antakaas kun selitän.

Lundiat / Soppaa ja sirkushuveja

Ruokapöytä / Soppaa ja sirkushuveja

Sen lisäksi, että oon aika tukevasti raskaana, on laatikoiden purkua estänyt vakava huonekalujenpuutostila. Vaikka meillä on nyt neliöitä tuplasti aiempaa enemmän, on uusi keittiömme edellistä huomattavasti pienempi. Niinpä päätin matkia Mami Go Go:n Minttua ja ostin meille vanhaa kärsinyttä Lundiaa, jonka Jaakon faija hioi ja maalasi valkoiseksi. Tuo suuri urakka valmistui viime viikon lopulla ja nyt hyllyille ovat löytäneet jo keittokirjani ja osa astioista.

Jaakko nikkaroi myös isänsä kanssa uudet jalat ruokapöytäämme, joka edellisessä kodissa joutui jossain vaiheessa suuren kokonsa takia varastoon. Pöytälevy on kotitaloni vanha ulko-ovi, jonka Jaakko kunnosti toissa kesällä.

sohva / Soppaa ja sirkushuveja

Ostimme myös uuden sohvan, ja pappani vanha ei-niin-löhöttävä perintösohva sai paikkansa työhuoneesta. Tänään Jaakko haki blogikollegaltani vanhan lipaston, joka kunnostetaan eteissäilytykseen. Vielä olisi haussa tv-taso (toisaalta nuo muovilaatikotkin ovat ihan kiva ratkaisu..) ja lastenhuoneen komero kaipaisi hyllyjä. En edes ala puhumaan vielä puuttuvista lampuista ja verhoista.. Tai suunnitelmistamme rakentaa sänky eurolavoista.

On tässä siis hommaa ihan yllinkyllin. Eikä rahaakaan ole hankkia kaikkea hetinytpaikalla. Saati aikaa, tässä kun vielä suurimman osan päivän energiasta vie työnteko. Noh. Mammaloma alkaa puolentoista viikon päästä. Tosin meikäläisen tuurilla painelen suoraan toimistolta Naistenklinikalle..

Hurtta / Soppaa ja sirkushuveja

..Mutta hei! Uusi nimi komeilee ulko-ovessa. Vielä kun joku saisi aikaan passikuvaan ja poliisiasemalle menon – henkkareissa nimittäin komeilee yhä vanha nimi. Tuleekohan mulla sitä ihan kauhea ikävä..

2 Kommentit
  • henni sanoo:

    Mä en malta odottaa että päästään kurkistamaan teidän kotiin! Nyt jo näkee että luvassa on persoonallinen ja varmasti viihtyisä ja kodikas koti! :)

    • Hanna sanoo:

      Voi kiitos Henni :) Ehkä täältä jo jotain kuvia sais otettua, kun rajais kaiken kaaoksen ruudun ulkopuolelle :D

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.