SÄNKYOSTOKSIA JA KEITTIÖSUUNNITELMIA - soppaa ja sirkushuveja

SÄNKYOSTOKSIA JA KEITTIÖSUUNNITELMIA

 Oikeastaan siitä asti, kun Muikut syntyivät, on haaveissamme ollut ISO sänky. Aika pian vauvojen kasvaessa kävi nimittäin selväksi, ettei 140 senttiä riitä koko perheelle millään.

Niinpä ensimmäinen hankinta uuteen kotiin olikin uudet runkopatjat. Suuntasimme maanantaina Ikeaan mielessämme jo tietyt patjat, mutta koemakoiltuamme kaikki Ikean runkopatjat läpi päädyimmekin Sultan Skaun -patjoihin. Osittain myös patjan sisällön takia: luonnonmateriaalit tuntuivat paremmalta vaihtoehdolta kuin muovi. Kahdesta 90 senttisestä runkopatjasta, 180 cm petarista ja muutamasta FIN-lavasta on tarkoitus väsätä peti koko poppoolle. On meidän skideillä pinnasängytkin, mutta me tykätään nukkua lähekkäin. Ainakin toistaiseksi.

Keittiöitäkin vilkaistiin nopeasti ja aloitettiin suunnittelu Ikean suunnittelutyökalulla (joka kyllä toimii täällä mummolassa näillä nettiyhteyksillä ihan surkeen huonosti). Mutta ei me olla vielä täysin Ikean keittiöön päädytty. Ensi viikolla on pari tapaamista muissa keittiöliikkeissä. Ikean valikoimasta löytyisi kyllä mulle mieluisat hana ja tiskiallas sekä monipuolisesti erilaisia laatikostoja ym., mutta haluaisin mustat alakaapit eikä Ikean mustat ovet jotenkin nappaa ollenkaan. Lisäksi tarvitsisimme kyllä suunnitteluapua keittiön nurkassa sijaitsevien isojen ikkunoiden takia, joten täytynee varata aika vielä uudemman kerran paikan päälle.

Hitaasti, mutta melko varmasti projekti uusi koti siis etenee. Ehkä jo ensi viikolla pääsemme sinne asumaan.

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.