SE TUNNE KUN ON LIIAN HILJAISTA... +INSTAHAASTE - soppaa ja sirkushuveja

SE TUNNE KUN ON LIIAN HILJAISTA… +INSTAHAASTE

Te kaikki vanhemmat tiedätte sen. Hetken ehtii ajatella, että kylläpäs ne lapset nyt leikkivät kiltisti ja saman tien se iskee tajuntaan: nyt on liian hiljaista! 

Yleensä on saatu aikaan jonkinlaista tuhoa, se on selvä. Meidän viikarit ovat mm. maalanneet itsensä ja lattian huulipunalla sekä törkykalliilla kosteusvoiteella, levittäneet lukemattomat kerrat talouspaperirullan sekä kosteuspyyhepaketin sisällön ympäriinsä ja nyt viimeisin magneetin lailla puoleensa vetävä asia on kukkaruukku olohuoneen nurkassa. Tuttua varmaan jokaisessa lapsiperheessä. 

Ensin sitä kihisee raivosta, mutta yleensä ne huulipunat ja talouspaperirullat on ihan itse jättänyt taaperon ulottuville, joten skidejä on turha syyttää. Hauska leikki nimittäin, se mullan levittely! 

Ja jälkikäteenhän näille tempauksille on vain naurettava. Niinpä haastankin teidät kaikki jakamaan Instagramissa omien ipanoidenne kaikessa hiljaisuudessa tekemät tempaukset. Käytä hashtageja #setunnekunonliianhiljaista ja @soppahanna, niin löydän kuvanne. Jaan hauskimmat kuvat täällä blogissa ja kaikkien osallistuneiden kesken arvon Pipsa Hurmerinnan tekemän ihanan Pipsan keittokirjan pienille ihmisille (arvontaan osallistuminen vaatii pienen kommentin jättämistä ylläolevaan kuvaan meikäläisen Instassa, ohjeet kuvassa). Aikaa kuvien jakamiseen on kaksi viikkoa, eli 13.11. asti.

PS. Kuvan ei välttämättä tarvitse olla tuore, joten ansoja ei ole tarpeen alkaa virittelemään. Paitsi jos haluaa. 

PPS. Jos sinulla ei ole Instagramia, mutta haluat osallistua haasteeseen, voit lähettää kuvan Facebookin kautta tai sähköpostiin: hanna@hannansoppa.com

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.