SUPERSÖPÖT MOKKASIINIT - soppaa ja sirkushuveja

SUPERSÖPÖT MOKKASIINIT

 

For minis & mommies -mokkasiinit

For Minis & Mommies / Hannan soppa

For Minis & Mommies / Hannan soppa

For Minis & Mommies / Hannan soppa

For Minis & Mommies / Hannan soppa

For Minis & Mommies / Hannan soppa

For Minis & Mommies on pieni kotimainen yhden äidin yritys. Päivi valmistaa lapsille ihan yybersöpöjä nahkamokkasiineja sekä esim. kaulakoruja ja tuttinauhoja. Materiaalina on laadukas skandinaavinen ekologisesti tuotettu nahka.

Olin ajatellutkin tilaavani Muikuille mokkasiinit, mutta arpaonni ehätti väliin. Voitin nimittäin yhden parin For Minis & Mommies -Facebooksivun arvonnassa ja ihana Päivi väsäsi myös toiset tossut, jottei toinen vauva jäänyt ilman. Mokkasiinien valinta oli varsin vaikea tehtävä, sillä valikoimassa on toinen toistaan ihanampia tossuja. Lopulta päädyin mustiin braids-tossuihin rusetilla sekä tasseleilla niiden monikäyttöisyyden vuoksi – ne nimittäin passaavat yhteen oikeastaan kaikkien asujen kanssa.

Mokkasiinit ovat huolella tehdyt, pehmeät ja varmasti mukavat pienissä jaloissa. Äiti on superihastunut näihin tossuihin ja suosittelee lämmöllä For Minis & Mommies -mokkasiineja muillekin. Tunnetko yritystä entuudestaan?

8 Kommentit
 • Terhi | Äiti ja melukylän lapset sanoo:

  Eikä kuinka söpöt. :)

 • Veera sanoo:

  Ai miten söpöt tossut on! Hei mistä on tuo ihana olgalla oleva paita/body?

  • Hanna sanoo:

   Tossut on kyllä ihanat! Ja Olgan body myös :) Se on kotimaisen Taimin, löytyy ainakin Verson puodista.

 • Laura sanoo:

  Oon seurannut yritystä instassa ja aivan mahdottoman suloisia tossuja. Tarkoitus on tilata neidille tuommoiset, niin ei luistaisi niin kovasti jalat alta seisalteen. Plussana tietenkin ihana ulkonäkö <3

  • Hanna sanoo:

   Nää tossut on kyllä niin ihania – onnea vaan valintaprosessiin :D

 • Anna sanoo:

  Mä olen myös seuraillut For Minis and Mommiesia Instagramissa ties kuinka pitkään. Ai että olin pähkinöissäni, kun Päivi päätti lähteä mukaan myyjäksi Jyväskylän tapahtumaan :)!

  Ihanat mokkasiinit Muikuilla, hauskaa miten ne on niin samanlaiset mut sit pienillä yksityiskohdilla kuitenkin kummallekin omanlaisensa <3

  • Hanna sanoo:

   Nää on kyllä ihania! Tosi kivaa että mokkasiinit tulevat Jyväskylän Karnevaaleille!

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.