SUPERTUPLAMAMMOJEN PIKKUJOULUT - soppaa ja sirkushuveja

SUPERTUPLAMAMMOJEN PIKKUJOULUT

 

Tuplamammojen pikkujoulut / Soppaa ja sirkushuveja

ravintolaSohwi / Soppaa ja sirkushuveja

ravintolaSohwi / Soppaa ja sirkushuveja


  

Kuulun Möhömahojen lisäksi myös toiseen tiiviiseen mammaryhmään, jonka kymmenellä jäsenellä on yhteensä 23 lasta. Hurtin huumorintajun lisäksi meitä yhdistää alle vuoden ikäiset kaksoset ja jonkinasteinen whatsapp-addiktio.

Sovimme jo aikaisin syksyllä pikkujoulujen vietosta Jyväskylässä joulukuussa, jotta myös pohjoisemmassa Suomessa asuvat jengiläiset pääsisivät mukaan. Huoneet hotellista ja Onnibussiliput varattiin hyvissä ajoin, vaikka loppuun asti jännättiin, että pääsevätkö kaikki paikalle. Onneksi pääsi. Tuplavauvavuotta viettävät mammat kun ei kauhean usein pääse irrottelemaan (tai nukkumaan), niin ohjelmaan kuului ravintolassa syöminen, yökerhossa bailaaminen ja hotellin lakanoissa nukkuminen.

Illallinen nautittiin legendaarisessa ravintola Sohwissa, jossa oli heikko palvelu ja huono ruoka. Hampurilainen näytti hyvältä, mutta piti sisällään grillimausteella pilatun pihvin ja liian paksuja siivuja tuorekurkkua ja raakaa punasipulia. Onneksi seura (ja siideri) oli kuitenkin loistavaa ja kabinetissa saimme elämöidä rauhassa.

Hotellilla oli väliohjelmana joululahjojen jako sekä mammagaala, jossa palkittiin tikkukaramellein mm. vuoden shop-a-holic, vuoden puuha pete ja vuoden reissumies. Minut nimettiin vuoden koggaajaksi ja lisäksi sain ekstrapalkintona Oscar-patsaan muistuttamaan siitä, että vaikka syksyn blogiawardseissa ei voittoa napsahtanut, niin silti olen mammojen mielestä ihan ykkönen. Voi snif – saatoin vähän pyyhkiä silmäkulmaani.

Yökerhoon oli tosiaan tarkoitus mennä laittamaan jalalla koreasti, mutta itsehän luovutin ensimmäisenä jo ehkä kolmen vartin jälkeen ja kipitin hotellille nukkumaan. Seuraavan päivän ohjelmassa oli aina niin ihana hotelliaamiainen ja pieni pyrähdys Jyväskylän keskustassa ennen bussin lähtöä kotiinpäin.

Oli kyllä virkistävät ja hauskat pikkujoulut huipussa seurassa, kiitos rakkaat supertuplamammat. Nyt pitääkin sitten alkaa suunnitella pikkujuhannusta.

8 Kommentit
Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.