SYKSYISIÄ AJATUKSIA & SOUND BY MAINIO - soppaa ja sirkushuveja

SYKSYISIÄ AJATUKSIA & SOUND BY MAINIO

Mainio sovituskuvia / Soppaa ja sirkushuvjea

Mainio sovituskuvia / Soppaa ja sirkushuvjea

Mainio sovituskuvia / Soppaa ja sirkushuvjea

Kesä aikaa olemaan väistämättä ohitse ja vähenevä valon määrä alkaa jo hieman ahdistaa. Olen aina tykännyt syksystä kovasti, mutta viime vuosina olen huomannut eläväni keväisin ja kesäisin jotenkin enemmän. On vaikea saada itsestään irti ihan kaikkea, kun on pimeää ja kylmää ja märkää. Ehkä tuo kypsyvä vilja vie mietteet jo edessä häämöttävään loskaan ja räntäsateeseen. Useana päivänä on jo saanut pukea pihalle välikausikamppeita.. Voi kesä! Minne oikein menit!

On kyllä toisaalta ihanaa kasvattaa lapsia täällä landella peltojen ympäröimänä, vuodenaikojen vaihtelut ovat niin paljon selvemmin läsnä. Skidit rakastavat metsää ja ulkoilua, vaikka viime aikoina osa metsän ötököistä onkin aiheuttanut yök!-reaktion (kuten myös useimmat mun tekemät ruoat..). Se on varmaan minunkin hankittava kunnon ulkoiluvermeet, jotta päästään ulkoilemaan säällä kuin säällä. 

No mutta. Tästä piti tulla lastenvaatepostaus ja aloinkin höpisemään ihan jotain muuta. Lienee merkki siitä, että voisi kirjoitella tänne Sirkushuvien puolelle vähän useammin. Mennään siis asiaan.

Mainion uuden Multiculture-malliston kaunein kuosi on mustikansininen Sound. Saimme taannoisilla droppikekkereillä lapsille lappuhaalarit ja mekon. Napakan paksuista luomupuuvillaisista vaatteista on heti tullut meidän lempparit, jotka tekisi mieli pukea päälle päivä toisensa jälkeen. Lämpimämmillä säillä puin alle topit ja nyt olemme vaihtaneet pitkähihaisiin. 

Kummallakin skidillä on vaate kokoa 86/92 ja ne ovat vallan passelit. Hugo oli viimeksi neuvolassa 88cm ja Olga 85cm pitkä.

Onko Mainio teille tuttu vaatemerkki? 

1 kommentti
  • Tää teidän kaksikko on kyllä niin mainio parivaljakko! Ja asut ovat oikein mainiot myös.
    Kävin kurkkaamassa Mainion sivuilla ja hupsan klikkasin itselleni alelaarista leggingsit, vaikka päässäni kummitteli perheen teinarin sanat, että leggings are not pants…
    Nooh, kerrankos sitä!
    Ihanaa syksyä teidän perheelle, Hanna.

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.