Värikylpy mustikoilla ja vadelmilla

TAAPEROIDEN TAIDEPLÄJÄYS JA KUTSU VAIPPATESTAAJAKSI


Kaupallinen yhteistyö: Libero

Taaperoiden värikylpy / Soppaa ja sirkushuveja

Taaperoiden värikylpy / Hannan soppa

Taaperoiden värikylpy / Soppaa ja sirkushuveja

isänpäivälahjaksi taidetta / Soppaa ja sirkushuveja

taaperoiden värikylpy / Soppaa ja sirkushuveja

Libero Touch / Soppaa ja sirkushuveja

Pikku Da Vincit ovat viime aikoina toimineet tärkeiden taidemaalarin tehtäviensä ohella vaippatestaajina, sillä olemme mukana Liberon kampanjassa, jossa haetaan tosielämän Touch-testaajia.

Vaippoja on nyt koeteltu erinäisissä realityhaasteissa: leikkipuistossa, automatkoilla, jokailtaisissa lelujenkeräämismaratooneissa, vaunulenkeillä sekä päivä- ja yöunilla. Viime viikonloppuna hoideltiin isänpäivälahja pois päiväjärjestyksestä maalaamalla mustikoilla ja vadelmilla isälle kolmiosainen taideteos sekä ukille ja papalle komeat kortit. Värikylpy toteutettiin kylppärissä, jossa mustikkatahrat eivät haittaa ketään. Laitoimme lattialle muutaman taulupohjan sekä pari maalarinteipillä kiinnitettyä kartonkia, kippasimme pakastemarjoja lautasille ja päästimme vaippapöksyt irti. Ensin tyypit lähinnä vain herkuttelivat marjoilla, mutta vanhempien pienellä avustuksella sitä taidettakin saatiin lopulta syntymään.

Vaipat toimivat siis mitä mainioimmin myös suurten taiteilijoiden univormuina. Eikä mitään valittamisen aihetta ole muutenkaan ollut – Touchit eivät ole pettäneet kertaakaan, edes yöllä, vaikka pari ensimmäistä yötä housuvaipoissa hieman äitiä jännittikin. Meidän kokemuksemme mukaan Libero Touchit ovat markkinoiden pehmoisimmat vaipat ja varmasti mukavat jalassakin – oikein taaperoluksusta!

Nyt siis Libero kaipaa tosielämän kokemuksia Touch-vaipoista kehittääkseen niistä vielä paremmin lasten tarpeisiin sopivia. Onko Touch-vaipat teille tuttuja? Nyt kannattaa osallistua pohjoismaiden suurimpaan vaippatestiin Liberon sivuilla ja osallistua samalla arvontaan, jossa voit voittaa kolmen kuukauden vaipat haluamassasi koossa.

 

ARVONTA!

Aiheeseen liittyen sain Liberolta myös lukijoideni kesken arvottavaksi tuotepaketin, joka sisältää Libero Touch 5 vaippoja sekä sievän pehmoisen viltin. Mikäli siis vitoskoon vaipat tulisivat tarpeeseen, voit osallistua arvontaan kertomalla millaisia lahjasuunnitelmia teillä mahdollisesti on tulevaa isänpäivää ajatellen. Osallistumisaikaa on 18.11. asti. Arvonnan säännöt löytyvät täältä.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Voittaja on -TIINA- kommentillaan ”Isänpäiväbrunssi oman isäni ja lapseni isän kanssa ja lahjaksi lapsen kuvista tehty ensi vuoden pöytäkalenteri.”. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille kommenteista! Voittajaan on otettu yhteyttä.

 

indiedays-ja-brm-yhteislogo

Yhteistyössä Libero

39 Kommentit
 • MarjaKoo sanoo:

  Isänpäivälahjaksi kunnon kone, eli leatherman se monitoimijuttu…

 • Annu sanoo:

  Isänpäivää ootellaan jo innokkaasti ja taaperomme askarrellut hienon kortin :) Syödään jossain ravintolassa tai laitetaan kotona hyvä illallinen. Ulkoilua ja yhdessäoloa <3

 • minttu47 sanoo:

  Juuri sopiva koko :). Varmaan jotain arpoja ja karkkia/suklaata ainakin lahjaksi.

 • Hanna sanoo:

  Omaa isääni hemmottelen itse tehdyllä lohivoileipäkakulla ja ehkä lisäksi pienellä hyytelökakulla tai unelmatortulla. Minun mieheni ei vielä ole isä, joten isänpäivää vietetään toivottavasti sitten vuoden päästä meidän omassakin perheessä. :)

 • Hiisukas sanoo:

  Tulisivat! Kirja ja lakuja on suunnitelmissa.

 • Päivi sanoo:

  5 koko on käytössä pienemmällä. :) Isänpäiväksi ajattelin valokuvakirjaa lapsista.

 • Matu sanoo:

  Ihanat taiteilijat 😍
  5 olis aika jees! En itseasias oo hirveesti miettiny isänpäivää, mietin nimilaattaa millanen on minunki kaulassa koristamassa.

 • Kikka sanoo:

  Mä olen täysin yksinhuoltaja, joten tyttö ei omaa isäänsä muista mitenkään. Muistetaan siis minun isää eli tytön pappaa. Hän pitää mun tytölle ns. isän roolia ja on lapselle niin kovin tärkeä ja rakas. Tytön hoitokuvauksista teetin yhdestä kuvasta papalle avaimenperän ja sen lisäksi ollaan sormiväreillä tehty taideteos. Nämä on nyt valmiina. Ehkä jotain muutakin vielä tulossa, kunhan keksitään :)

 • Kirsti sanoo:

  Juuri oikea koko olisi. 😊 Meillä lahaj ideana ukille heijastin pipo jossa lukee Ukki kun hän liikkuu työkseenkin paljon ulkona ja isälle varmaan jotain saman tyylistä kun se tulis varmimmin käyttöön ja olis mieluinen. Ja herkku aamiainen petiin isännälle :)

 • Susanna sanoo:

  Olemme perinteisesti antaneet isälle lahjaksi seuraavan vuoden kalenterin valokuvilla varustettuna

 • Airiina sanoo:

  Isälle kirjalahja ja kakku, teen ehkä nyt kalakakun ja makean tiikerikakun. Osallistun arvontaan.

 • Peppi sanoo:

  Lahjoja ja syömään, haleja ja suukkoja.

 • Henna sanoo:

  Lasten kanssa tehdään kortit ja kakku, oman isäni vien syömään.

 • Miukkis sanoo:

  Isänpäivää vietetään askarreltujen korttien ja täytekakun kera. Isälle annetaan tänä vuonna lahjaksi myös itse tehtyä sinappia. Mukana kivassa arvonnassa :)

 • -TIINA- sanoo:

  Isänpäiväbrunssi oman isäni ja lapseni isän kanssa ja lahjaksi lapsen kuvista tehty ensi vuoden pöytäkalenteri.

 • Mari sanoo:

  Viime isänpäivänä ostettu kirja on vielä lukematta joten tänä vuonna on tarjolla pelkkää kakkua;) Täytyy yrittää jos saisi 1v tytön taiteilemaan jotain; sormeen joutunut sormiväri ainakin aiheuttaa huudon :)

 • KirSi sanoo:

  Poikien isä haluaisi itse viettää laatuaikaa äidin kanssa käymällä elokuvissa ja ulkona syömässä, mikä ei ole ollenkaan huonompi idea :D Pojat luultavasti tekevät kerhossa kortin ja jotain askarteluja isälle.

 • JennaO sanoo:

  Annamme lahjakortin parturille ja hierontaan! :)

 • Liisa sanoo:

  Upeita noi maalaukset! :) Mitenhän marjoilla maalatut teokset säilyy? Tai siis kuivuuko ne näteiksi? Me ajateltiin kans tehdä joku taideteos, sormiväreillä tai sir marjoilla ja lisäks ajattelin hankkia torkkuhuovan ( ja vaikka antaa miehen nukkua päiväunet). Libero touchit on ihanan pehmeitä vaippoja. Ja housuvaipat on mun mielestä taaperolla kaikista kätevimmät, saa vaihdettua vauhdilla/vauhdissa. :)

 • Sanelma sanoo:

  Kiva olis kokeilla Touch-vaippaakin ja tuo koko menis vielä kotosalla. Muuten poika 16kk käyttää 6/7 kokoa. :)

  Isänpäivälahjaksi joku lapsista askartelee jotain koulussa. Ainakin kortit. Taaperokin vois taiteilla käsi+jalka kortin vesi- tai sormiväreillä. Avustuksellani tietty. Jäisi niistä kivat muistot pojalle itselleenkin kun kasvaa.
  Suklaata nyt ainakin annetaan. Ehkä kirja.Jotain pientä kuitenkin.
  Vanhin vois suunnitella ja leipoa kakun.
  Lasten päivähän se on, että saavat yllättää isänsä. :)

 • Vinksu sanoo:

  Meillä käytetään vitoskoon vaippoja! :) Osallistun siis arvontaan. :)

  Isänpäivänä varmaan ilahdutetaan isää pienillä asioilla, keitetään aamukahvi valmiiksi ja sen sellaista. Lahjoja meillä ei ole perheen sisällä tapana ostaa, mutta lapsi on askarrellut pienen kortin. :) Isoisille ja isoisoisälle laitetaan toivotukset postissa ja soitetaan vielä sunnuntaina.

 • anna s. sanoo:

  Tarpeeseen tulisi, olisi nimittäin seuraava vaippakoko :) Ajattelin hemmotella miestäni hierontalahjakortilla. Lisäksi teetätin vähän aikaa sitten valokuvia, joten niistä ajattelin tehdä kuvakollaasi-isäinpäiväkortin :)

 • hilkka sanoo:

  aamiainen sänkyyn, perheen kesken puuhailua ja isovanhempien luona vierailua.

 • Adalmiina sanoo:

  Ainakin aamiainen sänkyyn ja itsetehty kortti :)

 • Siinatar sanoo:

  Hierontalahjakorttia olemme lasten kanssa suunnitelleet =).

 • Katri sanoo:

  Me tehdään iskälle ja isoisille työhanskat, johon painetaan poikien kädenjälki. Tekstiksi iskän/pappan/vaarin apukädet. 😊

 • Noora sanoo:

  Kortti on maalattu ja muumipaita laitettu pakettiin. 😊

 • Niina sanoo:

  Tilasin isille avaimenperän tyttärensä kuvalla, tänä vuonna en jaksanut askarrella lahjaa itse. Kortti vielä pitäisi maalata ja tehdä loppuun :)

 • Gudmundsdottir sanoo:

  Meillä on isälle suunnitelmissa hyvää ruokaa ja täytekakku. Stressaavaa työtä tekevä isi nauttii eniten kun saadaan kaikki yhdessä syödä ja rentoutua.

 • Sini sanoo:

  Isänpäiväkortti, jossa on pienen käsien ja jalkojen kuvat. Croisantteja ja kakkua. Yhteistä aikaa lapsen kanssa (että äiti voi livistää hiihtämään). Siinä meidän tuleva isänpäivä.

 • Jasminella82 sanoo:

  Me ollaan jumahdettu pampersseihin. Olisi kyllä kiva testata liberon vaippoja! Koko juurikin käytössä. Isi viedään lounaalle ja lisäksi saa Bossin tuoksun.

 • Jenni Leinonen sanoo:

  Vietimme isäinpäivää jo etukäteen ja mies sai lahjaksi päivän täynnä ohjelmaa perheen kanssa. :)

 • Nannil sanoo:

  Lahjaksi annetaan koko päivän kestävä ”lepopäivä” pleikkarin kanssa ja päivän kestävä notkuva nonstop-noutopöytä. Isi arvostaa! Toki asiaan kuuluu pitkät aamu-unet, espresso mutteripannulla, kakku heti aamupalaksi ja illalla jalkakylpy. Isit tekee elämästämme elämän ❤️

 • Ansku sanoo:

  Meidän isi saa isänpäivälahjaksi kauan toivomansa uuden telkkarin, mihin olen syksyn mittaan salaa säästänyt rahaa :) Jotain pientä siihen lisäksi ja päiväkodissa tytöt olivat tehneet ihanat kortit <3

 • Heljä sanoo:

  Meillä mies saa talvea varten juoksuhousut.
  Lapset ovat tehneet kerhossa ja koulussa kortteja ja lahjoja. Nehän ne parhaita ovatkin!

 • Minna sanoo:

  Tämänkokoiset vaipat tulisi todella tarpeeseen! Isänpäivänä ilahdutamme lounaalla ja itsetehdyillä herkuilla :) Lisäksi olemme itse askarrelleet kortit ja olen kutonut villasukat, kaulahuivin ja pipon.

 • Tiia sanoo:

  Vaipat ovat juuri oikean kokoisia puolitoistavuotiaallemme.

  Iskä sai aamulla lahjaksi kangaskassin käsikuvilla. :)

 • Sunday sanoo:

  Isänpäivä ehti mennä, mutta lahjana oli itsetehtyjä kortteja, kakkua ja kirja. :)

 • Iina sanoo:

  Isänpäiväksi painatettiin sormiväreillä paitaan lapsen käsien ja jalkojen jälket.

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.