TALVIVARUSTELUA & ALEVINKKI VILLAVERMEISIIN - soppaa ja sirkushuveja

TALVIVARUSTELUA & ALEVINKKI VILLAVERMEISIIN

Nosh villavaatteet / Soppaa ja sirkushuveja

Nosh villavaatteet / Soppaa ja sirkushuveja

Nosh villavaatteet / Soppaa ja sirkushuveja

Nosh villavaatteet / Soppaa ja sirkushuveja

Tänään tuli ekaa kertaa tälle syksylle sellainen fiilis aamulla ulkoillessa, että olisikohan pitänyt laittaa villaa välikausihaalarin alle. Koleaa oli ja melkoinen tuuli, vaikka kyllähän se pilvien raosta välillä kurkannut aurinko vielä hieman lämmittikin.
Viime talven meillä oli käytössä Noshin villahaalarit, joista pidimme kovasti. Niinpä käytin heti tilaisuuden hyväkseni ja tilasin tulevalle talvelle uudet alennusmyynnistä jo muutama viikko sitten. Nappasin samalla myös lämpöiset kypärämyssyt pakkasille. Kävin äsken kurkkaamassa tilanteen ja aika hyvin on vielä kokoja jäljellä. Joten jos olette villoja vailla, kannattaa tarjous ehdottomasti hyödyntää! Ihanat ja lämpimät haalarit. 

Hugon (89 cm) villahaalari on kokoa 100 ja Olgan (86 cm) 90, uskoisin näiden menevän mainiosti koko talven. Kypärämyssyt on molemmilla kokoa 2.

PS. Noshit kannattaa tilata verkkokaupan sijaan suoraan myyjiltä. Näin saat hieman edullisemmat postikulut, VIP-tuote-edun yli 100€ tilauksesta ja edustajan avun esimerkiksi kokomietintöjen suhteen. Ja tietysti tuet samalla naisyrittäjää! Jos sulla ei ole vielä omaa Nosh-edustajaa, niin laita viestiä, voin vinkata sulle mun omasta maailman parhaasta!

1 kommentti
  • Anne sanoo:

    Haha, meillä kans toi sininen asu ja myssy :D

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.