TAPETIN VALITSEMISEN VAIKEUS - soppaa ja sirkushuveja

TAPETIN VALITSEMISEN VAIKEUS

Oman lapsen nimen ja olohuoneen tapetin valitseminen – siinä elämän kaksi vaikeinta valintaa. 

Olkkarin remontti alkaa olemaan puolivälissä. Lattiat ja seinät on maalattu, verhotanko ripustettu ja telkkari ruuvattu seinälle kahden tahmatassuisen taaperon ulottumattomiin. Katosta puuttuu vielä paneelit (ja kattolamppu) ja ikkunasta listat. Myös ilmalämpöpumppu pitäisi vaihtaa uudempaan ja pönttöuuni maalata. Yhdelle pienelle seinäpätkälle tulee tapetti, kunhan vain osaisi päättää, että millainen. 

Olen aivan ihastunut Boråstapeterin tapetteihin ja selaillut mallistoja hullun lailla. Koska olkkari on petroolin värisiä nojatuoleja lukuunottamatta muuten melko musta-valkoinen, saisi tapetti olla hullutteleva ja hauska, värikäskin. Ja tietysti sen pitää hivellä myös aviomiehen silmää (ilman hänen tiukkoja sisustusmielipiteitään tämäkin olisi paljon iisimpää, heh!).

Top 6 on kerätty tuohon kuvaan ja luulen, että voittaja alkaa olemaan selvillä. Mikä on sinun suosikkisi?

7 Kommentit
 • Piia sanoo:

  F on aika kiva.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

 • Tuija Rajala sanoo:

  Aika kirjavia tapetteja. Isolle seinälle sopivia. meille ei sopis mikään, no tuo eka !

 • Mira sanoo:

  Harvemmin tulee kommentoitua yhtäkään blogia mutta osui jotenki kohdille remontointi aihe ku talo ostettu ja sisustus vimmaa löytyis…. Omaa silmää ei mielytä vaanko F muissa on liikaa kaikkea väriä ja hassuja hahmoja E menettelee ehkä en tykkää punaisesta kasvista joka näkyy kuvassa keskellä :D mutta makuasiat on makuasioita :)

  • Hanna sanoo:

   Makuasioita nimenomaan :) Mua nimenomaan ne hassut hahmot kiehtoo, mutta tiedä sitten kyllästyisikö niihin. Sen näkee sitten!

 • Annika sanoo:

  B,D & E on parhaita! Ehkä D eniten itteeni miellyttää. Ja ei siihen tapettiin kyllästy ihan äkkiseltään. Miulla on Hanna Werningin tapettia työhuoneessa ja rakastan sitä päivä päivältä enemmän eikä se tunnu enää niin kirjavalta ja psykedeeliseltä mitä alkuun :) itse tapetoin mieluummin tämmöisillä tapeteilla kuin muilla, sitä varten sitten taas on maalit keksitty jos ”tylsempää” haluaa.

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.