TÄYDELLISEN NORMAALIA - soppaa ja sirkushuveja

TÄYDELLISEN NORMAALIA

Kävimme eilen moikkaamassa Muikkuja Naistenklinikan ultraruudulla, rv 28+4. Joka kerta ultraa edeltävä yö menee huonosti nukkuessa ja bussissa kädet hikoaa. Jännittää niin pirusti. Ei kai se huoli tästä koskaan lopu.

raskausviikko 28 / Soppaa ja sirkushuveja

Ensimmäistä kertaa ultraava lääkäri oli nainen. Tykkäsin hänestä kovasti, kutsui vauvoja kansalaisiksi A ja B. Tyypit olivat samoissa asemissa kuin viimeksikin, jäbäleissön istuu kohdunsuun päällä ja neitokainen makaa poikittain yläpuolella. Kavereilla oli kaikki vallan mainiosti ja ovat hellyyttävän saman kokoisia, reilu 1200 g tsipale. Raskaus etenee lääkärin sanojen mukaan ”täydellisen normaalisti”, joten seuraavan kerran ultraillaan kuukauden päästä ja siitä aletaan sitten tihentämään käyntejä. Jos ei siis muutoksia voinnissa tapahdu. Ei auta muu kuin toivoa sormet ja jalat ristissä vauvoille vielä monen monta monituista viikkoa masuaikaa ja itselle rutosti reipasta oloa.

Mutta jos vähän saa valittaa, niin miksei kukaan kertonut näistä liitoskivuista etukäteen? Kaikki mutsit siellä varmaan tietävät sen tuskan tiedätte-kyllä-missä. Ei kivaa. Ollenkaan.

6 Kommentit
 • Riikka sanoo:

  Ihanaa kun saatte kummatkin sukupuolet samalla kertaa maailmaan :))

  Mäkin odotan kovasti tuleeko meille seuraavaksi toinen tyttö vai poika :) Huomenna oisi ultra mahdollisesti neuvolassa jossa saisi tietää, jännittää jo kovasti vaikka meille sillä ei väliä olekkaan kumpi tulee.

  Mä en muista/tiedä mitä liitos kivut ovat vaikka yhden lapsen äiti jo olem :D En koskaan saannut selvyyttä mitä mun kivut olivat.

  • Hanna sanoo:

   Mua niin jännittää jos ne onkin molemmat poikia, eihän sillä muuten ole väliä, mutta mitäs mä sitten teen noille kaikille iiiiihanille mekoille :D
   Jokos teidän toukka paljasti sukupuolensa? On nää jänniä juttuja!

   Toivotaan että selviät tältäkin kierrokselta ilman liitoskipuja, ne ei kyllä oo lainkaan kivoja :(

 • Sari sanoo:

  Osaan niin asettua sun olotilaasi noiden liitoskipujen kanssa! Jaksamisia!

 • Laura sanoo:

  Ihana että kaikki on hyvin :) Mulla oli myös tosi kovat liitoskivut viikolta 15 asti. Huhhuijjaa. Tsemppiä siis :D

  • Hanna sanoo:

   Kiitos! Onneks on välissä parempiakin päiviä, niin ei ihan menetä toivoaan :D

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.