THE BLOG AWARDS FINLAND 2015 - soppaa ja sirkushuveja

THE BLOG AWARDS FINLAND 2015

   

Vautsivau mitkä bileet!

The Blog Awards Finland -gaalassa palkittiin eilen Suomen parhaat blogit 11:ssä eri kategoriassa. Perheblogien ykköseksi kruunattiin Mutsis on, lifestylekategorian voitti Tämän kylän homopoika ja parhaan sisustusblogin pystin nappasi Moderni puutalo. Lukijoiden suosikiksi oli äänestetty Elämää Venlan silmin. Ruokablogini Hannan soppa oli myös ehdolla, mutta voiton ruokakategoriassa nappasi Kinuskikissa.

Ilta oli täynnä naurua, hyvää ruokaa, petollisia viskidrinkkejä ja upeita ihania rakkaita blogikollegoita. Tapasin Rimpuilevan mamman nyt ensimmäistä kertaa ja voi luoja mikä nainen siinä onkaan! Tyylikäs, kaunis, hauska ja mutkaton. Nakkimutsi oli irl yhtä hulvaton kuin intternetissäkin ja Puutalobabyn Krista syötävän söötti.

Gaalan kruunasi The Ricky Tick Big Bandin energinen keikka – pistimme kyllä pyllyt pyörimään! Ihan oikeesti olis kannattanut lähteä kotiin bileiden päätyttyä, mutta eihän sitä malttanut. Niinpä pikkupyörähdys jatkoilla ennen kotiin könyämistä. Ja tänään aamulla kouluun ihan fressinä, yeah right.

4 Kommentit
  • Hitsin vitsit, ku ootte näyttävä pari :) On muikut tehneet teistä molemmista entistäkin paremman näköisiä. Mitäs jos teille tulee lapsia lisää? ;)

    • Hanna sanoo:

      Kiitos! Mitenkähän käy jos tästä vielä ulkonäkö parantuis… :D

  • Piia sanoo:

    Kaunis nainen, teidät on haastettu. Tiedän, haastet ovat kuin kiertokirjeitä, kiva saada, mutta aina ei jaksa vastata. Sitten pelottaa ettei ole enää onnea rakkaudessa, edes sitä vähääkään jos ei lähetä kirjettä seuraavalle viidelle. Tähän haasteeseen saa vastata jos siltä tuntuu ja silti ei sada ainakaan sammakoita. Hyvää alkavaa viikkoa <3

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.