THROWBACK FRIDAY: RASKAUSTESTI - soppaa ja sirkushuveja

THROWBACK FRIDAY: RASKAUSTESTI

Mun on koko raskauden ajan pitänyt alkaa pitämään päiväkirjaa, että voisi sitten joskus myöhemmin muistella tätä ihmeellisintä aikaa naisen elämässä.. Sen nimittäin tiedän, että mitään en muista jos ei mitään ole ylös merkattuna. Arvatkaa vaan, olenko mä mitään mihinkään kirjoittanut?

Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan. Näiden kuluneiden 18:n viikon aikana on kyllä ehtinyt tapahtua vaikka ja mitä – mutta katsotaan mitä siitä testistä ja ihan ensimmäisistä viikoista plussan jälkeen on mielensopukoihin jäänyt.

raskaustesti / Soppaa ja sirkushuvejaMenkat oli vähän myöhässä syyskuun lopulla, mutta ne nyt tuli ja menikin vähän miten sattuu. Olo oli kuitenkin jotenkin aika saamaton ja outo, ja viikonloppuna Nuuksiossakin väsyin metsässä taapertamiseen ja sienestämiseen ihan ennen aikojaan. Sellainen olo oli, että joku tässä nyt mättää. Ehkä pitäisi se sellainen testi ostaa?

Vauva oli meille ihan toivottu juttu. Päätimme lopettaa ehkäisyn viime toukokuussa Vietnamin reissullamme, mutta tsemppailimme toisiamme ettei haittaa jos ei ikinä nappaa ja saa tulla jos on tullakseen. Kyllä sitä jo monet kerrat ehti kuitenkin pettyä kun housuista löytyikin pisara verta – kai se vauvakuume olikin kovempi mitä edes itselleen myönsi. Jossain vaiheessa loppukesästä iski myös paniikki, EI VIELÄ! Vaan äkkiähän se mieli taas muuttui ja sitäkin äkkiämmin sen testin osto sitten olikin edessä.

Niinpä me talsimme suht kylmänä syysiltana Stockalle ja minä jäin Assi-koiran kanssa ulos odottamaan Jaakon hoitaessa ensimmäisiä isällisiä velvollisuuksiaan apteekin tädin kanssa. Kotiin päästyämme sitä pissahätää saikin sitten tovin odotella, eikä ikinä ole mokoma toimitus niin paljoa jännittänyt. Pissasin tikulle, laitoin sen lavuaarin reunalle ja lyyhähdin lattialle. Pari minuuttia myöhemmin nousin ja kurkkasin. Raskaana 2-3. Raskaana. Onkohan tässä käynyt joku virhe? Raskaana.

Jaakko istui sängyn reunalla ja kysyi katseellaan. ”Taidetaan saada vauva”, vastasin ja saatettiin molemmat vähän pillittää.

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

4 Kommentit
 • Emmi sanoo:

  Enks mää vaan osaa, vai eikö sua pysty seuraamaan Bloglovinissa? :P

  • Hanna sanoo:

   Mun nörtin taidot riitti niin pitkälle, että sain selville tässä RSS-feedissä olevan jotain vikaa. Mitään en kyllä sille osaa tehdä, eli josko ongelma ratkeais huomenna kunhan Jaakko pääsee töistä :D
   Yritin jo aiemmin ilmoittaa tätä blogia Blogloviniin mutta se ei natsannut ja kuvittelin vaan, että on liian uusi blogi. Mut ei. Ei se niin mene.

   • Emmi sanoo:

    Mää en meinannut päästä koko blogiin, kun selain ilmoitti tän olevan mulle haitallista. Joko se koittaa suojella mua vauvakuumeelta tai sitten jossain muualla on vikaa. :D

    • Hanna sanoo:

     No voi hitto :D Tää on vielä WordPressin oma teema, mutta kai siellä nyt on joku koodinpätkä väärin jossain. JaaakkkoooooO?!

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.