Tissi-koru Made by Mekki - kaunis designkoru kaikille imetysmyönteisille

TISSI-KORU TOI MIELEEN IMETYSMUISTOJA

Yhteistyössä Made by Mekki

TISSI-koru / Soppaa ja sirkushuveja

Made by Mekki / Soppaa ja sirkushuveja

TISSI-koru / Soppaa ja sirkushuveja

Meille imetys on enää kaunis muisto vain – itse asiassa imetystaipaleemme loppumisesta on aika lailla vuosi. Ennen lasten syntymää en osannut aavistakaan, miten herkkä ja tunteita herättävä aihe vauvan ruokinta onkaan. Koin samaan aikaan hirveää riittämättömyyden tunnetta toisen lapsen kieltäytyessä rintaruokinnasta ja toisaalta oli ihanaa, kun toisen kanssa se sujui niin upeasti. Muistan miten hirvittävältä minusta tuntui avata korvikepurkkeja, vaikka raskausaikana olin paasannut siitä, etten anna imetyksen käydä liikaa tunteisiini ja tiesin kyllä, että tärkeintä oli, että vauva saa masunsa täyteen. Oli sydäntäsärkevää ruokkia toista lasta korvikkeella toisen saadessa sitä ehtaa superfoodia, kun en vain jaksanut ja pystynyt pumpata maitoa kummankin tarpeisiin. Ja vaikka kuinka mieheni koitti takoa järkeä päähäni, ei se siinä hormonihuurussa mitään auttanut. Eikä niihin imetyksen aiheuttamiin fiiliksiin oikein mitenkään olisi voinut valmistautua, ne iski ihan täysillä takavasemmalta vaikka kuinka oli päättänyt ottaa asian suhteen rennosti. Lopulta tämä toinen pieni tissivauva päätti itse lopettaa imetyksen vähän ennen vuoden ikää ja vaikka senkin suhteen hieman kipuilin, sujui se kuitenkin tosi luonnollisesti ja lapsen ehdoilla.

Imetysmuistot tulivat mieleeni pyöritellessäni kädessä kaunista asennekorua nimeltään Tissi. Olin ensin ajatellut tekeväni tästä ihan erilaisen postauksen korun suunnitelleen Mekin otettua minuun yhteyttä ja ehdotettua yhteistyötä. Että vähän vain esittelen tarinaa korun takana. Tissi-koru syntyi symboliksi imetykselle, kun Mekki kuopustaan imettäessään huomasi, kuinka tärkeä aiheesta hänelle itselleen tuli, eikä imetysmyönteisyydestä kertovaa korua ollut tullut missään vastaan. Kotimaisesta koivuvanerista valmistettu design-koru on kaunis lahja puolisolle, ystävälle tai muulle läheiselle tuoreelle äidille, itse annoin korun juuri lahjaksi rakkaalle ystävälleni hänen lapsensa nimiäisissä. Korun voi tietysti ostaa myös itselleen voimaa tuovaksi amuletiksi tai muistoksi imetystaipaleesta – tai ihan vain statementiksi, että arvostaa imetystä. Myös monet imetyksen parissa työskentelevät ovat löytäneet korun omakseen. Mekki on suunnitellut myös pinkin Tissi-korun, jonka takana on ”superfood” tekstin sijaan sana ”muisto” ja sen tuotosta osa menee rintasyöpää sairastavien vertaistukityölle.

Sain Mekiltä yhden korun myös arvottavaksi Insta-seuraajieni kanssa, joten jos tunnet olevasi onnettaren suosiossa, niin klikkailehan @hanna.hurtta-tilille osallistuaksesi arvontaan. Tissi-korun ehtii vielä myös tilata mainiosti äitienpäiväksi (kunhan tilaa ihan vihoviimeistään 10.5.) ja Mekillä on vielä tämän ja huomisen päivän ajan (8.5.17 asti) äitienpäivätarjouskin meneillään (koru 23€, normaalisti 25). Tsekkaa tarjous ja lue lisää Made by Mekistä Facebookin puolelta.

PS. Tissi-koru on tarkoitettu aikuisille, ei lapsille. Ethän anna lapsen syödä sitä tai leikkiä korulla vahtimatta. Näissä kuvauksissa ei vahingoitettu taaperoita. Eikä nalleja.

//Yhteistyössä Made by Mekki

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.