TREFFEIL - soppaa ja sirkushuveja

TREFFEIL

Treffeillä / Soppaa ja sirkushuveja

Äiti ja iskä jätti Muikut mummin, papan ja tätsyn hoitoon ja lähti treffeille! He kävivät kauppakeskus Veturissa ostamassa iskälle juhlapaidan ja henkselit. Citymarketista matkaan lähti äidinmaidonkorviketta. Hurjan shopittelun ohella he kävivät myös elokuvissa katsomassa romanttisen Mad Maxin. Poikamuikku oli nukkunut koko vanhempien treffailun ajan, tyttömuikku sen sijaan oli huutanut ei ollut nukkunut koko aikaa.

Olipas hassua. Ihan vaan me kahdestaan. Niinku ennenvanhaan.

7 Kommentit
 • Heini sanoo:

  Siis Veturissa?! Miten mä oon sijoittanut teidät mielessäni Turkuun, mutta Veturihan on Kouvolassa. Vai onko niitä enemmän, hä. Hyviltä treffeiltä kuulostaa :)

  • Heini sanoo:

   Eiku siis Helsinkiin! Ajattelin kahta asiaa samaan aikaan ja sekosin paikoissa :D

   • Hanna sanoo:

    Juu, sijoitit oikein – sinne Helsinkiin siis. Ollaan nyt kesälomareissussa ja tällä hetkellä mun vanhemmilla Kouvolassa, oon täältä kotoisin :)

 • Merituuli sanoo:

  Niinpä! Se on yhtäkkiä outoa. Ja se on outoa vieläkin, vaikka nyt jo uskaltaa olla yötäkin (tai jopa viisi!) pois lasten luota. Vaikka outoa, niin kovin kovin tarpeellista!

  • Hanna sanoo:

   Varmasti tarpeellista – en kyllä epäile :) Vaikka ehtihän se ikävä tulla jo tossa parissa tunnissakin <3

 • Minna sanoo:

  Ihanaa, treffit! Pitäkää kiinni yhteisestä ajasta juuri silloin kun se tuntuu vaikeimmalta järjestää. Se on kuin laittaisi rahaa parisuhteenpankkiin.

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.