TUTITON TYTTÖ - soppaa ja sirkushuveja

TUTITON TYTTÖ


Se kävi jotenkin melkein vahingossa. Yhtenä yönä pari viikkoa sitten Olga oksenteli muutaman kerran, jolloin tutin käyttö ei varmaan tuntunut mieluisalta ja seuraavista päiväunista lähtien ollaan oltu ilman koko tuttia.

Ensimmäiset päikkärit ja ensimmäinen yö meni suht hyvin ja suurimmilta itkuilta vältyttiin. Toisena päivänä meinasi olla vaikeaa – päiväunille mentiin huudon kera ja yöllä herättiin itkemään tutin perään ja sitä lohdutonta surua kesti pitkään. Paijailimme, halailimme ja koitimme lohduttaa. Lopulta uni tuli ja suurin surutyö oli tehty.

Tutin poisjättämistä varmasti helpotti apinalammas (emme ihan olleet yksimielisiä siitä, mikä tämä pehmoeläin onkaan..), Olgalle ihan viime aikoina tärkeäksi tullut lelu. Lelu löytyi mummilasta, jonne se oli jo kesällä unohtunut. Viikon verran apinalammas piti ottaa joka paikkaan mukaan, mutta nykyään sen voi useimmiten jättää päivän ajaksi sänkyyn odottamaan, ihan niinkuin tutinkin aikanaan.

Tämä koko tutittomuushomma tapahtui niin yllättäen, ettei sitä edes ehtinyt jännittämään – vaikka kauhukuvia oltiinkin asiasta maalailtu mieliimme. Tutti oli kuitenkin tosi tärkeä nukkumaan mentäessä. Onneksi elämäämme astui tuo jogurtissa jo moneen kertaan uitettu pehmolelu.

Minkä ikäisenä teidän lapsosilla jäi tutti pois kuvioista? Miten se tapahtui?

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.