TYYLILYYLIN UUSI ASUSTE - soppaa ja sirkushuveja

TYYLILYYLIN UUSI ASUSTE

 

20160205-IMG_6840

Kuten taannoisessa hulina-postauksessa mainitsin, on meidän tyttönen melkoisen vauhdikas tapaus tätä nykyä. Virtaa piisaa kuin pienessä kylässä ja muikki konttailee ympäri alakertaa sata lasissa. Asunnon baby-prooffaus jouduttiin tekemään melko tehokkaasti ykskaks yllättäen, kun eräänä kauniina päivänä neitokainen vain päätti lähteä tutkimusretkeilemään.

Uusin aluevaltaus on ylöspäin yrittäminen ja nyt on hallussa polvilleen nouseminen. Muutaman kerran likka on onnistunut vetämään itsensä seisomaan tukea vasten ja voitte kuvitella miten kauhuissaan äiti on tästä kaikesta. Hyvin usein nämä polviseisontaharjoitukset päättyvät muksahdukseen ja pelästyneeseen itkuun. Niinpä laitoin ostoilmoituksen konttauskypärästä asuinalueemme FB-ryhmään ja seuraavana päivänä hain lahjoituksena kaksi tyylikästä kopsahduksenpehmennyspäähinettä. Ai että on hieno.

6 Kommentit
 • Laura sanoo:

  Saman kypärän ostoa mietin, kun meidän nuorimmainen nousi tukea vasten vain kuuden kuukauden ja kahden viikon iässä (http://nauravanappi.blogspot.fi/2016/01/jumittaja.html) ! Kyllä oli hurjaa menoa katsoa. Kaatumisia tuli ensimmäisten viikkojen aikana, mutta aika nopsaa tyttö hoksas tula nätisti alas. Nyt ikää on huomenna 8kk ja päivässä tulee ehkä yksi kaatuminen kun jalka luistaa tai asento on huono. Seisoma-asennosta osaa hienosti tulla varovaisesti alas, että ei sitten ehditty sitä kypärää ikinä hommaamaan :) Nyt se on teilläkin kohta menoa, kun siellä kaksi aiheuttaa sydämentykytyksiä äidille!

  • Hanna sanoo:

   Teillä ollaan oltukin ajoissa lähdössä liikkeelle! Hui! Taidot kyllä karttuvat joka päivä, mutta en mä vaan kestänyt sitä kopsahtelua ilman jonkinsortin pehmustetta pienen pään ympärillä. Ei tuota kypärää varmasti tule kuitenkaan kauhean pitkään käytettyä.

 • Minna sanoo:

  Heitä pois nuo. Kolhuja tulee, mutta se kuuluu asiaan, jotta lapsi oppii varomaan. Yksi neuvolan täti varoitteli että nuo voisi myös haitata tasapainoa kun tulee korville. Söpöjä muikkuja silti vaikka olisi mitä päässä :)

  • Hanna sanoo:

   Höps enhän heitä – eiköhän tällaisten käyttö ole ihan jokaisen vanhemman oma ratkaisu. Valitettavasti mun ystävän lapsella kävi vähän köpelömmin kun skidi kaatui pää edellä lattiaan. Mutta ei meillä kypärä ole koko ajan päässä eikä varmasti ole pitkä aika kun tätä käytellään. Nyt jo Olga osaa paljon tasapainoisemmin nousta polvilleen.

   Ja siis hämmentävä varoitus – eihän tuo sen kummemmin korville mene kuin joku hattukaan.

 • Nelli sanoo:

  Määää en kestä tätä kuvaa! Söpis <3

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.