UUDET BLOGISUOSIKIT - soppaa ja sirkushuveja

UUDET BLOGISUOSIKIT

Pyysin teitä taannoin linkkaamaan blogeihinne. Nyt vihdoin sain tuon suuren urakan valmiiksi ja olen tutustunut niihin kaikkiin! Mitä ihania ja upeita, persoonallisia ja mielenkiintoisia blogeja löysinkään. Esittelen tässä niistä viisi seitsemän, jotka lisäsin omalle lukulistalleni.

 


Viisikko-blogista löytyy reilu vuoden meidän Muikkuja vanhemmat kaksostytöt ja heidän isoveljensä. Paula on näppärä käsistään ja kuvista paljastuu kaunis ja harmonisesti sisustettu kaunis koti. Näin joulun alla inspiroiduin tästä postauksesta: Superhelppoja paketointivinkkejä.


Jotain tekemistä on blogi lastenvaatteista ja lapsiperheen arjesta. Pialla on kaksi söpöä tyttöä ja blogi päivittyy ahkeraan tahtiin. Tämä postaus sai minut nostalgiseksi: Äänisatuja.


Rakastan Morning Glory -blogin isoja ja värikkäitä kuvia.  Annikalla on kaksi pientä lasta ja koen usein blogia lukiessani suurta sielunsiskouden tunnetta. Tämä postaus pisti pohtimaan omaa joulupukkisuhdettani: Joulun taikaa vai valetta sekä uhkailuja?

 


Äiti ja Melukylän lapset -blogia kirjoittaa suurperheen äiti Terhi. Täytyy nostaa hattua, viiden lapsen ohella Terhi hoitaa myös mallikkaasti blogiaan, jossa on aina mielenkiintoisia postauksia. Perheen nuorimmainen tottelee blogissa nimeä Hugo – meidän toisen Muikkusen kaima siellä siis! Hugolle otettiin äitiysavustus pakkauksena, lue tästä kannattiko: Äitiyspakkaus – kannattiko? 


Hulivilini-blogia kirjoittaa kaunishymyinen Maaria, kahden pienen pojan äiti. Blogi on täynnä kauniita kuvia, hersyvää elämänasennetta ja syvällisempiäkin pohdintoja. Tämä postaus olisi voinut olla minun näppäimistöltäni: Tyytyväinen.


Kaunis Satu kirjoittaa hyvänmielen lifestyle-blogia nimeltään Villa Fox. Viisihenkinen perhe asuu kauniissa kodissa ja blogista huokuu rento ja rakastava asenne lastenkasvatusta ja koko elämää kohtaan. Satu on myös erinomainen tunnelmanvangitsija. Tämä postaus kolahti: Tänään mielessä.


Mehukekkereitä olen kyllä seuraillut jo pitkään, en oikein tajua miten se ei ollut tuolla blogilistallani. Blogin takana on käsistään niin mielettömän taitava Veera, kahden lapsen äiti. Ihan vain hitusen kateellisena aina katson Veeran DIY-juttuja ja ompeluksia, osaispa itsekin! Lue ainakin tämä hauska postaus eiliseltä: Vaihtoehtoinen joulukalenteri.

Olikos nämä ihanat blogit teille jo tuttuja?

8 Kommentit
 • Voi, kylläpä ihanasti kirjoitit, kiitos! <3 Ja löytyipä pari uutta tutustumisen arvoista blogia :)

 • Kiitos ihanista sanoistasi! Ja muut vinkit on myös hyviä, mukava saada uusia blogeja lukulistalle 😊

 • Terhi | Äiti ja melukylän lapset sanoo:

  Kiitos paljon kauniista sanoista.♥ Tuosta löytyikin muutama uusi tuttavuus, pitää käydä tutustumassa. :)

 • Satu sanoo:

  KIITOS ihana Hanna <3_____<3 Löysin itsekin tästä pari uutta suosikkia. :)

 • Pia sanoo:

  Kiitos paljon Hanna! <3
  Täytyypä tehdä omaankin blogiin linkityspostaus, en olekaan sellaista ennen tehnyt! :)

 • Voi, kuinka mukava kuulla, kiitos Hanna! Täytyykin tutustua muihinkin uusiin suosikkeihisi. :)

 • Nelli sanoo:

  Pari Oma supersuosikkia löytyi listalta ja muutama täysin uusi tuttavuus myös – täytyy tutustua niihinkin!

 • Oi Hanna – kiitos ihanista sanoistasi ja ihan huippua päästä sun top seiskaan :) <3

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.