Vadelmatarha Loviisa, uusi lasterntarvikekirppis & lähi+luomupuoti

LOVIISAN VADELMATARHA

Vadelmatarha Loviisa / Soppaa ja sirkushuveja

Vadelmatarha Loviisa / Soppaa ja sirkushuveja

 

Meidän kotikaupunkiin avattiin parisen viikkoa sitten uusi ja ihana lastentarvikekirpputori Vadelmatarha. Valoisa ja avara myymälä sijaitsee idyllisellä Kuningattarenkadulla ihan lähellä Laivasiltaa ja hauskaa Onnelin ja Annelin leikkipuistoa.

Kirppislöytöjen lisäksi Vadelmatarhalla on lähi-ja luomutuotteita myynnissä (mm. ihania käsintehtyjä koruja, himmeleitä, ekologisia pesuaineita, ruokaa lemmikeille, teetä, keksejä jne.), iso leikkialue pikkuasiakkaille sekä muutama kahvilapöytä. Myymälän yhteydessä on myös tilat, jossa voi järkätä vaikkapa lasten synttärikemut tai baby showerit.

Aika ajoin kirpparilla järjestetään myös erilaisia teematempauksia. Olin paikan päällä kameran kanssa pyörimässä Prinsessat ja pikkuprinssit -päivänä, jolloin pöydät notkuivat herkuista ja pienet prinsessat ja spidermanit juoksentelivat iloisesti kiljahdellen ympäri myymälää.

Nyt aionkin keräillä kaikki vielä talomme nurkista löytyvät pienet lastenvaatteet Vadelmatarhalle myyntiin. Itsepalvelupöytien lisäksi tarjolla on täyspalvelu – ei siis tarvitse itse tehdä mitään muuta kuin kiikuttaa kamat kirpparille ja jättää loput henkilökunnan huoleksi. Kuulostaa täydelliseltä.

***

VADELMATARHA LOVIISA

Kuningattarenkatu 3

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.